Vem äger Länsförsäkringar Bank?

Innehållsförteckning

Vem äger Länsförsäkringar Bank?

Vem äger Länsförsäkringar Bank?

Länsförsäkringar Bank ägs inte av bankkunderna utan av försäkringskunderna via länsbolagen och Länsförsäkringar AB.

När blev Länsförsäkringar Bank?

1996 - Startar Länsförsäkringar Bank.

Hur många kunder har Länsförsäkringar Bank?

Länsförsäkringar Bank är också moderbolag till kreditmarknadsbolaget Wasa Kredit, Länsförsäkringar Hypotek och Länsförsäkringar Fondförvaltning AB. År 2015 hade banken 128 kontor runt om i Sverige.

Vad är Sakförsäkring Länsförsäkringar?

Förmånskund 10 % Du får 10 % rabatt på hushållets sakförsäkringar om du eller ditt hushåll har boendeförsäkring + något av följande hos oss: Bekväma vardagen med aktivt privatkonto och bankkort. Regelbundet sparande till Investeringssparkonto (ISK) eller fond på minst 500 kronor per månad.

Vem är LF?

Omsorgen om kundernas pengar och trygghet är Länsförsäkringars enda uppdrag, eftersom kunderna också är ägare av sitt lokala länsförsäkringsbolag. Tradition och värderingar grundar sig i att alltid se till vad som är bäst för kunderna, med utgångspunkt i kundernas vardag. ...

Vem äger Länsförsäkringar Älvsborg?

Länsförsäkringar AB ägs till 100 procent av länsförsäkringsbolagen, som i sin tur ägs av sina försäkringskunder.

Har Länsförsäkringar en bank?

Länsförsäkringar Bank grundades 1996. ... Länsförsäkringar har en stor potential att erbjuda banktjänster till de 3,9 miljoner kunderna i länsförsäkringsgruppen baserat på de redan starka kundrelationerna.

Hur länge har Länsförsäkringar funnits?

Första bolaget grundades 1801 Idag är länsförsäkringsbolagen 23 till antalet och de har alla ett komplett sortiment inom bank och försäkring och erbjuder en heltäckande fastighetshetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Hur många kunder har Länsförsäkringar?

Dessutom finner du här, under Länsförsäkringsgruppen, ackumulerade siffror för de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB. Länsförsäkringsgruppen har omkring 3,9 miljoner kunder och sysselsätter cirka 7 500 medarbetare.

Relaterade inlägg: