Vilken tid dras Andra chansen Lotto?

Innehållsförteckning

Vilken tid dras Andra chansen Lotto?

Vilken tid dras Andra chansen Lotto?

Lotto-dragningen görs två gånger varje vecka, på onsdag och lördag. Dragningen sänds i TV4 onsdagar kl 18:25 och lördagar kl 19:55. Du kan rätta dina spel i Mina spel direkt efter dragningen i TV.

Vad innebär Andra chansen på Lotto?

Andra Chansen är precis som det låter en andra chans att bli miljonär på Lotto. Samtliga rader du spelat ger dig en extra miljonchans – förutsatt att du spelat med Joker. ... Varje rad du spelar på Lotto ger en andra chans att bli miljonär i Andra Chansen-dragningen. Andra Chansen-perioden sträcker sig fram till 30 april.

Vart gick Andra chansen på Lotto?

Hit gick miljonvinsterna på Andra Chansen 6 november
BandhagenMora
BodenNorrköping
BorlängeNorrtälje
HelsingborgPiteå
HärnösandStockholm

Hur vet man om man vunnit på Lotto?

Du vinner på Lotto om du har fyra eller fler rätt. Om du är ensam med sju rätt är du garanterad en vinst på minst 1 miljon kronor. För att ha chans att vinna Drömvinsten behöver du ha 7 rätt på Lotto samt 2 rätt på Joker.

Vem vann på Lotto i lördags?

Lidingöbo i glädjechock efter vinst på 1,8 miljoner på Lotto Lördagens miljonvinst på Lotto 2 landade hos en kvinna i 70-årsåldern på Lidingö. – Detta kom som en chock, berättade kvinnan till Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör. Lördagens Lottodragning resulterade i att en spelad rad prickade in alla rätt på Lotto 2.

När började man spela Lotto?

När Lotto introducerades i Sverige 1980 blev spelet en direkt succé. Populariteten har hållit i sig i trettio år. 2010 är Lotto landets fjärde största spelform i nettospelintäkter räknat. Lotto hade sin första dragning den 6 september 1980 på Lisebergs Stora Scen.

Vem vann andra chansen Lotto?

Renskötare från Piteå vann en miljon på Andra Chansen En man i 55-årsåldern från Piteå blev vinnare av 1 miljon kronor när Lottos extradragning Andra Chansen ägde rum. Vinsten delas med familjen. Förutom den ordinarie Lottodragningen ägde även en extradragning rum i lördags.

Kan man spela Lotto på nätet?

För att spelanätet brukar du behöva ett konto på ett online casino eller lotteri-hemsida och vara inloggad för att spela. Vissa operatörer ger ut ett fysiskt spelkort med information som du kan använda för att logga in på hemsidan, men det går också bra att registrera sig på lotto-hemsidor direkt på nätet.

Hur man rättar Lotto?

Hur kan jag rätta lotto? Det finns lite olika sätt att som du kan rätta Lotto på. Antingen kan du jämföra dina rader direkt med de vinnande raderna för både Lotto 1 och Lott 2 på Lottos resultatsida. Utöver det kan du få en automatsik rättning om du loggar in på Mina Sidor på Svenska Spel.

Relaterade inlägg: