Vad händer om en häst blir struken?

Innehållsförteckning

Vad händer om en häst blir struken?

Vad händer om en häst blir struken?

När du spelar på spelformer som V75 och V86 kan du välja reserver. Om en häst på din kupong blir struken får du in din första reserv och din andra reserv om en ytterligare häst på kupongen blir struken. Har du inte valt reserver får du in reserver enligt insatsfördelningen vid kuponginlämning.

Hur funkar det med reserver på V75?

Reserver är de som kommer in på exempelvis ett V75-system när någon av hästarna på systemet blir struken. Den som inte fyllt i reserver själv har tidigare fått dessa från den kallade ”turordningen”, en ranking gjord på startpoäng, vilken i sin tur baseras på resultaten i hästarnas fem senaste starter.

Vad betyder lås i trav?

När du har markerat två hästar i ett lopp på V75 räknas det som ett lås. Vissa travbanor har så kallad Open Stretch. Det betyder att det finns ett extra innerspår som öppnas på upploppet. Vissa banor (Åby) har dubbla open strech och då blir det två extra spår på upploppet.

Vad kostar Jokersystemet?

Jokersystemet är helt gratis för sportspelen, dvs Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay. Det räcker att du fyller i din mailadress och väljer ett lösenord så är du igång. Travdelen kostar 99 kronor per månad, men vi bjuder på första månaden förutsatt att du registrerar ditt bankkort.

Hur mycket kan man spela på Harry Boy?

Här är spelen som har Harry Boy: V75: Veckans största spel – du vinner på 7, 6 och 5 rätt. V86: Höjdpunkten på onsdagar – du vinner på 8, 7 och 6 rätt. GS75: Största spelet på söndagar – du vinner på 7, 6 och 5 rätt.

Hur mycket vinner man på Dagens Dubbel?

Oddsen i dagensdubbel räknas på vad du som spelare får tillbaka på en spelad krona (1 kr), dvs om du får in en DD-komb till oddset 13,26 och har en kupong med insatsen 150 kr så blir din vinst 1 989 kr (odds x insats).

Relaterade inlägg: