När kan man lämna in måltipset?

Innehållsförteckning

När kan man lämna in måltipset?

När kan man lämna in måltipset?

Spelstopp på Måltipset Måltipset spelas oftast på lördagar men kan komma att ändra veckodag vid vissa tillfällen. När måltipset anordnas på en lördag är spelstoppet i majoriteten av fall kl 15.59, vilket är en 1 minut innan avspark av den första matchen på kupongen.

När kan man lämna in Stryktipset?

På kupongen är traditionellt sett de matcher som startar tidigast kl. 16.00 och senare även kvällsmatcher samma dag. Detta innebär att spelarnas tips måste vara inlämnat strax innan kl 16. på lördagen för att kupongen ska bli giltig och om man vill vara en del av dagens Stryktips.

Vilka dagar spelas Europatipset?

Matcherna i Europatipset avgörs normalt på söndagarna, men när det är högsäsong för de europeiska toppligorna kan det hända att Svenska Spel erbjuder Europatips mitt i veckan också.

Vad går topptipset ut på?

Hur fungerar Topptipset? Topptipset handlar om att tippa utfallet i åtta olika fotbollsmatcher. Du anger dina spel genom att kryssa i 1, X eller 2. Kryssar du i 1 spelar du på att hemmalaget vinner matchen, väljer du X anger du att matchen slutar oavgjort, och kryssar du 2 spelar du på att bortalaget vinner matchen.

När lottas matcher Svenska Spel?

Det absolut vanligaste förfarandet för Stryktipset är att lottningen av matcher sker 16:30 och att resultatet av lottningen publiceras ca 16:45. Detta förutsätter dock att Svenska spel på förhand vet att matchen inte kommer spelas utan istället kommer att avgöras i tombolan.

Relaterade inlägg: