Vad händer om man raderar säkerhetskopian på iPhone?

Innehållsförteckning

Vad händer om man raderar säkerhetskopian på iPhone?

Vad händer om man raderar säkerhetskopian på iPhone?

Om du vill anpassa vilka appar och data som säkerhetskopieras kan du läsa Säkerhetskopiera din iPhone, iPad eller iPod touch till iCloud. VARNING: Om du raderar iCloud-säkerhetskopian för din iPhone, iPad eller iPod touch slutar iCloud automatiskt att säkerhetskopiera enheten.

Kan inte återskapa säkerhetskopia iCloud?

Anslut enheten till ström och se till att du är ansluten till wifi. Du kan inte återskapa från en säkerhetskopia via en mobil internetanslutning. Kontrollera din mjukvaruversion och uppdatera vid behov. ... När du väljer en säkerhetskopia kan du trycka på Visa alla för att se alla tillgängliga säkerhetskopior.

Kan man ta bort gamla säkerhetskopior iPhone?

iPhone, iPad och iPod touch Gå till Inställningar > [ditt namn] och tryck sedan på iCloud. Tryck på Hantera lagring > Säkerhetskopior. Tryck på namnet på enheten vars säkerhetskopia du vill radera. Tryck på Radera säkerhetskopia > Stäng av och radera.

Vad finns på mitt iCloud?

Med iCloud-bilder kan du bläddra och söka i alla bilder och videor från alla enheter som du har och dela med dina vänner....Det är lätt att se hur mycket lagringsutrymme dina iCloud-bilder använder:

  • Gå till Inställningar > [ditt namn].
  • Tryck på iCloud > Hantera lagring.
  • Tryck på Ändra lagringsplan för att göra ändringar.
BE

Relaterade inlägg: