Vad är det för skillnad på iCloud och iCloud Drive?

Innehållsförteckning

Vad är det för skillnad på iCloud och iCloud Drive?

Vad är det för skillnad på iCloud och iCloud Drive?

Medan iCloud är lagringstjänsten hänvisar iCloud Drive till Dropbox-versionen av Apple. Denna tjänst är också molnbaserad, vilket gör att du enkelt kan dela alla typer av data på Drive. iCloud Drive tillåter även användare att synkronisera innehållet mellan iOS-enheter.

Hur betalar man mer utrymme i iCloud?

Så här uppgraderar du på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring.
  2. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan.
  3. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Kan bilder försvinna från iCloud?

Så om du saknar bilder eller videor, se till att Gömt album inte är aktiverat så att du kan se det. Om du använder iCloud-bilder göms de bilder du gömmer på en enhet på dina andra enheter också.

Kan inte stänga av iCloud bilder?

För att kontrollera det lediga lagringsutrymmet, gå till din profil i appen Inställningar och välj alternativet "iCloud". Du kan aktivera funktionen när som helst i appen Inställningar. Gå bara till avsnittet "Foton" och tryck på växeln bredvid alternativet "iCloud -foton" för att aktivera funktionen.

Hur kan du radera meddelanden från Icloud-e-post?

  • Om din iPhone, iPad eller iPod touch ställts in för åtkomst till iCloud-e-post kan du radera meddelanden från valfri brevlåda. Töm sedan papperskorgen för att frigöra utrymme: Svep åt vänster över ett meddelande för att radera det. Tryck på mappen Papperskorg.

Hur ska du radera filer på Icloud?

  • iCloud.com 1 Logga in på iCloud.com på din iPad eller dator. 2 Tryck på appen iCloud Drive. 3 Markera filerna som du vill radera och tryck sedan på papperskorgen. 4 Öppna mappen iCloud Drive och tryck på Senaste raderade. 5 Välj de mappar eller filer som du vill radera. 6 Tryck på Radera.

Har du glömt ditt Icloud lösenord?

  • Glömde iCloud lösenord? Saker att göra för att få tillbaka . Alla glömmer sitt lösenord på någon gång och om du har finns det ingen anledning till oro. ... Du kan använda en tjänst som Elcomsoft Phone Breaker att komma in i ditt iCloud konto även om du glömt ditt lösenord.

Relaterade inlägg: