Är det farligt att sola med BUS?

Innehållsförteckning

Är det farligt att sola med BUS?

Är det farligt att sola med BUS?

Frågan man undrar över egentligen här är nog ifall man fortfarande kan bli brun i solen. Och svaret är att ja, det kan man. Däremot är det viktigt att komma ihåg att brun utan sol inte ger något som helst skydd mot solen, utan det är bara en kosmetisk produkt. Vi rekommenderar inte att man solar över huvud taget.

Kan man sola solarium med BUS?

Har ofta fått frågan om man kan sola med brun utan sol? svaret är: Visst kan man det! Då ser du bara brunare ut! ... Dock innehåller oftast BUS ingen SPF, så komplettera alltid med SPF!

Kan man bli brun utan sol?

Brun utan sol tabletter är inte magiska så du kommer inte bli brun bara genom att äta en tablett. Men om du börja ta tillskott av brun utan sol tabletter 2 – 3 månader innan du planerar en solresa eller ska vistas i solen och fortsätter att ta dem regelbundet då kommer du att märka en nästan magisk skillnad.

När börjar bus verka?

Ta lite mindre produkt när du är vid områden som knän, armbågar och händer. Var noga med att applicera försiktigt på händerna så du inte råkar få fläckar i handflatan, det är inte så snyggt. Låt verka i 1-3 timmar, ju längre du väntar desto mörkare blir brännan, och duscha sedan och ha en snygg bränna i 5-7 dagar!

Kan man sola solarium?

Strålsäkerhetsmyndigheten avråder generellt från att sola solarium. Från och med den 1 september 2018 är det inte tillåtet att låta personer under 18 år sola i kosmetiskt solarium. Från och med juli 2009 tillhör alla former av UV-strålning och användning av solarier den högsta riskkategorin för cancer (klass 1).

Kan man sola solarium när man har Spraytan?

Svar: Spraytan ger inget skydd mot solen ,därför bör du alltid skydda dig med solskyddsfaktor. Man ska helst undvika att sola solarium eller ute då det finns risk för att bli fläckig då man kan svettas.

Relaterade inlägg: