Hur avslutar man Nordic Wellness?

Innehållsförteckning

Hur avslutar man Nordic Wellness?

Hur avslutar man Nordic Wellness?

Uppsägning görs till vår kundservice personligen eller via telefon till någon av våra träningsklubbar. Kontaktuppgifter finns på hemsidan under respektive klubbsida.

När går mitt gymkort ut Nordic Wellness?

Alla avtal har en obligatorisk uppsägningstid på två månader (avvikelser kan förekomma, vid ex. avtal med bindningstid). Kontant betalda kort upphör automatiskt om de inte förnyas. Nordic Wellness rekommenderar att uppsägning sker på moderklubben, alternativt via telefon eller mail.

Får man använda någon annans gymkort?

Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning. Om du inte kan använda kortet under en längre period så har du möjligheten att överlåta tiden som är kvar på kortet till någon annan t ex familjemedlem.

Kan ej logga in Nordic Wellness?

Vi upplever problem med att logga in till hemsidan och i appen. Arbete för att åtgärda detta pågår febrilt och vi hoppas att problemet skall vara åtgärdat under måndagen. Om du fått en "anmärkning" beroende på att du inte kunnat avboka ditt pass så kommer självklart ingen konstnad för detta utfalla på dig.

Vad är hemmaklubb Nordic Wellness?

Träna gym, kondition och gruppträning på alla våra anläggningar över hela Sverige fram till öppning. Efter klubbens öppning kan du träna på valfri Nordic Wellness anläggning som blir din hemmaklubb. Gästträna för 20 kr på annan valfri Nordic Wellness-klubb efter öppning.

Relaterade inlägg: