Vad händer om man slår fel kod 3 gånger?

Innehållsförteckning

Vad händer om man slår fel kod 3 gånger?

Vad händer om man slår fel kod 3 gånger?

Om du knappar in fel PIN-kod tre gånger i rad vid inloggning eller signering med kortläsaren visas texten "KortPIN spärrad" i fönstret. PIN-koden är då spärrad för användning med kortläsaren. Du kan låsa upp spärren om du gör ett kortköp i en fysisk butik eller ett uttag i automat.

Hur länge är mitt kort spärrat?

Om du slår fel pinkod för ditt kort tre gånger i rad kommer ditt kort att spärras tillfälligt. Efter 24 timmar släpps spärren och du kan använda ditt kort och din pinkod igen. Om du har glömt pinkoden kan du hämta den igen i appen genom att klicka på Konton & Kort, välja ditt kort och trycka på Min pinkod.

Vilka är WHO s gränsvärden för normalvikt?

Body Mass Index (BMI) är ett mått som ställer individens vikt i kg i relation till dennes längd i meter enligt formeln BMI = vikt/längd2. Världshälsoorganisationen, WHO, har angett följande gränsvärden: Undervikt – 18,49, normalvikt 18,50 – 24,99, övervikt 25,00 – 29,99, fetma 30,00 –.

Är mitt kort spärrat?

Den vanligaste orsaken till att ett kort inte fungerar beror på att fel PIN-kod har slagits eller att fel kortnummer har angetts på internet. Andra orsaker kan vara att det inte finns tillgänglig kredit på kortet. Du kan eventuellt ansöka om högre kredit genom att logga in i appen eller på MinSida.

Hur vet man att man är överviktig?

BMI (Kg/m2)
BMI (Kg/m2)

Relaterade inlägg: