Är Xlash svenskt?

Innehållsförteckning

Är Xlash svenskt?

Är Xlash svenskt?

Xlash är Sveriges bästsäljande ögonfransserum och vi har över 3,8 miljoner kunder världen över, säger Svante. Xlash är ju verkligen mest kända för sitt eminenta fransserum (idag finns det många fler produkter under namnet) exakt HUR fungerar serumet?

När ska man ta på Xlash?

Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Är Xlash?

Xlash är ett ögonfransserum som gör dina fransar längre, starkare och fylligare med hjälp av växtstimulerande ingredienser. Serumen är också berikade med välgörande mineraler, antioxidanter och aminosyror som hjälper ögonfransarna att växa.

Vad händer om man slutar med Xlash?

Vad händer om jag slutar använda Xlash? Dina ögonfransar kommer gå tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd efter några veckor eller månader. Om du vill behålla ditt resultat som du har uppnått kan du minska användningen till 2–3 gånger per vecka.

Är RevitaLash farligt?

RevitaLash® Advanced har utvecklats av en ögonläkare och testats av oberoende forskningslaboratorier för att bekräfta att den är säker och icke-irriterande när den används enligt anvisningarna. Men som med alla kosmetiska produkter kan vissa personer vara allergiska mot en eller flera ingredienser.

Relaterade inlägg: