Hur blir man av med iMessage?

Innehållsförteckning

Hur blir man av med iMessage?

Hur blir man av med iMessage?

Om du vill ta emot textmeddelanden på din nya Android-telefon kan du byta från Apples meddelandetjänst iMessage till Messages....Inaktivera iMessage

  1. Välj Inställningar på iPhone.
  2. Tryck på Meddelanden.
  3. Sätt reglaget för iMessage på Av.

Varför stänga av iMessage?

Många människor går naturligtvis från Android till iOS, men andra gör omvändet. Och om du flyttar till en annan enhet än Apple vill du stänga av iMessage så att du inte har problem med förlorade texter. Kom ihåg att på iOS är blå bubblor för iMessages, gröna är för SMS-meddelanden.

Varför kan jag inte ta emot iMessage?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden Kontrollera att du har den senaste versionen av Messages. Om du har ett SIM-kort, kontrollera att det sitter rätt. ... Verifiera att Messages är inställt som standardapp för sms. Läs om att ändra standardapp för sms.

Varför får jag mina sms till min gamla iPhone?

De meddelanden som kommer till din iPhone är troligen s k iMessages, och går bara att skilja från sms-meddelanden på färgen som omger dem. Om du gör en fabriksåterställning av din iPhone bör dessa meddelanden upphöra.

Kan man radera iMessage?

Sök efter en konversation i appen Meddelanden på datorn. Radera en konversation genom att göra något av följande: Radera en tom konversation: Håll pekaren på en tom konversation och klicka på stängningsknappen . Ta bort en konversation: Markera en konversation och välj sedan Arkiv > Radera konversation.

Varför skickas SMS som iMessage?

Om en grön istället för blå meddelandebubbla visas betyder det att meddelandet har skickats som mms/sms istället för iMessage. Det kan bero på flera orsaker: Personen du skickade meddelandet till har inte en Apple-enhet. iMessage är inaktiverat på din eller mottagarens enhet.

Relaterade inlägg: