Hur många BankID kan man ha?

Innehållsförteckning

Hur många BankID kan man ha?

Hur många BankID kan man ha?

Observera att du bara kan ha tre aktiva BankID samtidigt. Behöver du spärra ett BankID kan du göra det i Internetbanken. Det visas nu en QR-kod på webbsidan "Kom igång med BankID".

Kan jag ha BankID på flera datorer?

I det nya BankID-programmet kan du ha flera enheter kopplade till BankIDn för samma personnummer. Om BankID-programmet är startat i mer än en enhet så kommer lösenordsdialogen att visas i alla dessa, och du kan skriva in ditt lösenord i valfri enhet.

Kan jag ha BankID på två telefoner?

Ja, du kan ha upp till tre Mobilt BankID på olika enheter, om du exempelvis både har mobil och surfplatta. Flera personer kan även ha sina Mobilt BankID på samma enhet om det är Android eller iOS.

Hur många mobila BankID kan man ha Swedbank?

Du kan ha upp till tre stycken Mobilt BankID, till exempel i mobiltelefonen på jobbet, i din privata mobiltelefon och i surfplattan.

Hur länge håller ett mobilt Bank ID?

Hur förnyar jag BankID på kort? Giltighetstiden för BankID på kort är begränsad till 5 år och du behöver beställa ett nytt BankID innan giltighetstiden går ut. BankID på kort beställer du på ett bankkontor.

Kan man ha två BankID på samma Iphone?

Ja, ditt BankID är knutet till BankID säkerhetsapp i din mobiltelefon eller surfplatta. Om du har flera mobiltelefoner och/eller surfplattor kan du ha ett BankID kopplat till varje sådan enhet.

Hur många BankID Nordea?

Du ska inte heller logga in i Internetbanken eller i appen på uppmaning av någon annan. Hur många Mobila BankID kan jag ha? Hos Nordea kan du ha tre Mobila BankID på tre olika enheter.

Relaterade inlägg: