Vill inte ha med pappan på förlossningen?

Innehållsförteckning

Vill inte ha med pappan på förlossningen?

Vill inte ha med pappan på förlossningen?

Barnmorskan Bippi Trovik berättar att det är väldigt ovanligt att pappor idag väljer att inte följa med på förlossningen, men det händer. ... Då använder jag tid och kraft till att få dom att slappna av och känna sig trygga, berättar barnmorskan.

Vad är orsaken till att man svimmar?

  • Den i särklass vanligaste orsaken till att man svimmar är ett tillfälligt blodtrycksfall, beroende på antingen: Att kroppen inte hinner få upp blodtrycket när man ändrar läge, till exempel ställer sig upp. Att man får ett blodtrycksfall till följd av en omedveten reflex.

Kan du svimma när du reser upp snabbt?

  • Svimning kan till exempel bero på att blodtrycket sjunker när du reser dig upp snabbt. En annan orsak kan vara att du upplever en stark känsla. Oftast är det helt ofarligt att svimma, men ibland kan det bero på någon sjukdom.

Kan svimning bero på olika orsaker?

  • En svimning kan ha många olika orsaker. Den kan bero på problem med hjärtrytm eller hjärtklaffar en annan orsak kan vara epilepsi. Den i särklass vanligaste orsaken till att man svimmar är ett tillfälligt blodtrycksfall, beroende på antingen: Att kroppen inte hinner få upp blodtrycket när man ändrar läge, till exempel ställer sig upp.

Relaterade inlägg: