Är AirPods vatten täta?

Innehållsförteckning

Är AirPods vatten täta?

Är AirPods vatten täta?

AirPods Pro, AirPods (3:e generationen) och MagSafe-laddningsetuiet för AirPods (3:e generationen) är svett- och vattentåliga, men de är inte vattentäta eller svettäta. * MagSafe-laddningsetuiet och det trådlösa laddningsetuiet för AirPods Pro är inte vatten- eller svettåliga.

Kan man spåra AirPods fodral?

Gå till iCloud.com/find. Logga in med ditt Apple-ID. Klicka på Alla enheter och klicka sedan på dina AirPods. Under varje enhet kan du se platsen eller Offline.

Hur mycket kostar det att fixa sina AirPods?

Hur mycket kostar det att reparera eller byta ut mina AirPods? Om du behöver service på dina AirPods eller laddningsetuiet tillkommer ingen avgift om problemet omfattas av Apples begränsade ettårsgaranti, AppleCare+ eller konsumentköplagen.

Varför kopplas AirPods bort?

Gå till Inställningar > Bluetooth för att kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Om dina AirPods är anslutna kontrollerar du att de är valda som din ljudenhet. Om dina AirPods visas i listan över enheter men inte ansluter ska du gå vidare till nästa steg. Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen.

Varför kommer det inget ljud i mina AirPods?

Om inget ljud hörs i en AirPod-hörlur Se till att laddningsetuiet är fulladdat. Placera båda dina AirPods i laddningsetuiet och låt dem ladda i 30 sekunder. Öppna laddningsetuiet i närheten av din iPhone eller iPad. ... Spela upp ljud för att testa båda AirPods-hörlurarna.

Hur länge klarar sig AirPods?

Det här kan du förvänta dig av AirPods (2:a generationen) Med flera laddningar i etuiet får du mer än 24 timmars lyssningstid13 eller upp till 18 timmars samtalstid. Dina AirPods kan ge upp till 5 timmars lyssningstid15 eller upp till 3 timmars samtalstid med en enda laddning.

Vad är knappen på AirPods fodralet?

Om Apple AirPods inte visas i listan över tillgängliga enheter, tryck och håll ned knappen på baksidan av AirPods-fodralet tills LED-lampan mellan AirPods blinkar, vilket placerar AirPods i parningsläge. För AirPods Max trycker du på och håller ned bruskontrollknappen.

Hur kan man se om AirPods är äkta?

Titta i Inställningar

  1. Gå till Inställningar > Bluetooth.*
  2. Leta upp dina AirPods i listan (till exempel ”Johns AirPods”).
  3. Tryck på knappen Mer bredvid dina AirPods så ser du modellnumret.

Relaterade inlägg: