Vilken är den senaste versionen av Internet Explorer?

Innehållsförteckning

Vilken är den senaste versionen av Internet Explorer?

Vilken är den senaste versionen av Internet Explorer?

Microsoft Edge är utformat för snabbare och säkrare surfning och rekommenderas för Windows 10. Men Internet Explorer 11 ingår också i Windows 10 och underhålls automatiskt med de senaste uppdateringarna.

Hur vet jag vilken version av Internet Explorer jag har?

Vilken version av Internet Explorer använder jag?

  1. I sökrutan i Aktivitetsfältet skriver du Internet Explorer. ...
  2. Öppna Internet Explorer, längst upp till höger, välj knappen Verktyg och välj sedan Om Internet Explorer.
  3. Öppna Internet Explorer, längst upp till höger, välj knappen Verktyg och välj sedan Om Internet Explorer.

Finns Internet Explorer?

Microsoft övergav Explorer redan 2015 då de publicerade operativsystemet Windows 10. I stället för att man fick Explorer med operativsystemet fick man med deras nya webbläsare Edge.

Vem äger Internet Explorer?

Internet Explorer (IE) är en webbläsare utvecklad av Microsoft.

Vilken är den senaste versionen av Edge?

89.0.774.54 är den senaste versionen av Edge.

När upphör Internet Explorer?

Internet Explorer (IE) 11 är den sista huvudversionen av Internet Explorer. Med början Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen stöds inte längre i vissa versioner av Windows 10*.

Hur vet jag vilken version av Chrome jag har?

Klicka på den primära menyknappen (de tre vertikala prickarna i fönstrets övre högra hörn) och klicka sedan på Hjälp> Om Google Chrome. Detta visar dig versionen, följt av ett långt antal och eventuellt några värden inom parentes.

Hur vet jag vilken version av webbläsare jag har?

Det är en bra fråga. De mest vanliga webbläsarna idag är Internet Explorer, Edge, FireFox, Safari och Chrome. Om du klickar in dig på någon av följande länkar: https://www.whatismybrowser.com/ eller https://www.whatsmybrowser.org/ får du reda på vilken webbläsare du använder samt vilken version du har installerad.

Vad händer med Internet Explorer?

webbläsare från Microsoft, under avveckling. Från 2015 ersatt av Edge. – Internet Explorer underhålls fortfarande (september 2020), och finns för nerladdning, men den vidareutvecklas inte. Stöd för Internet Explorer i Windows 10 upphör den , se pressmeddelande.

När försvinner Internet Explorer?

Under 2021 slutar Microsoft 365 appar och tjänster att stödja Internet Explorer 11 och gamla Edge (Edge Legacy). Viktigt att tänka på är dock att Teams inte kommer att fungera väl med Internet Explorer(IE) så snart som i slutet av November 2020.

Relaterade inlägg: