Hur tar jag reda på mitt Apple-ID?

Innehållsförteckning

Hur tar jag reda på mitt Apple-ID?

Hur tar jag reda på mitt Apple-ID?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter.

Måste man ha ett Apple-ID?

Ett Apple-ID är gratis men måste registreras av var och en som vill kunna nyttja funktioner samt ladda ner både gratis- och betalappar från App Store. Om du sedan tidigare har ett Apple-ID, kan du använda samma på din ipad. Ett Apple-ID är personligt och ska hanteras av dig. ... Staden hanterar därmed inte ditt Apple-ID.

Vad innebär återställa Apple-ID?

Kontoåterställning är en process för att få tillbaka ditt Apple-ID-konto när du inte har tillräckligt med information för att nollställa ditt lösenord. ... Läs om hur du nollställer ditt Apple-ID-lösenord på en betrodd enhet eller via appen Apple-supporten på en familjemedlems iPhone, iPad eller iPod touch.

Vad händer om man byter Apple-ID?

Dina data blir kvar på iCloud och uppdateras på din enhet när du loggar in på iCloud igen. Logga in genom att ange ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.

Hur byter jag mailadress på mitt Apple ID?

Så här ändrar du ditt Apple-ID till en annan e-postadress

  1. Gå till appleid.apple.com/se och logga in.
  2. Under Inloggning och säkerhet väljer du ditt Apple-ID.
  3. Ange den e-postadress som du vill använda som ditt Apple-ID.
  4. Välj Ändra Apple-ID.

Kan ej logga ut Apple ID?

Om du använder iOS 10.3 eller senare trycker du på Inställningar > [ditt namn]. Bläddra nedåt och tryck på Logga ut. ... Om du använder iOS 10.2 eller tidigare trycker du på Inställningar > iCloud > Logga ut. Tryck på Logga ut igen och sedan på Radera från min [enhet] och ange ditt Apple-ID-lösenord.

Kan man ha Apple ID utan iPhone?

Det är möjligt att använda en Mac eller IOS-enhet utan ett Apple ID, men det är inte något som vi rekommenderar.

Hur skapar man ett Apple ID till barn?

På din iPhone, iPad eller iPod touch Tryck på Familjedelning och sedan på Lägg till medlem. Tryck på Skapa ett konto för ett barn och sedan på Fortsätt. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra konfigurationen av kontot. Du kan använda barnets e-postadress för barnets Apple-ID.

Vad är en Återställningsnyckel?

En återställningsnyckel är en slumpmässigt genererad kod på 28 tecken som du kan använda för att nollställa ditt lösenord eller få tillbaka åtkomst till ditt Apple-ID. Även om det inte krävs förbättrar en återställningsnyckel säkerheten för ditt konto genom att ge dig kontroll över att nollställa ditt lösenord.

Relaterade inlägg: