Vad kostar buss till Arlanda?

Innehållsförteckning

Vad kostar buss till Arlanda?

Vad kostar buss till Arlanda?

Att åka med Flygbussarna till Arlanda kostar ca 100 kr per person enkel resa, om man köper resan på nätet. Köper man den direkt på bussen så tillkommer 20 kr. Vissa bussar är snabbussar och tar 30-35 minuter, de som stannar på olika hållplatser tar 45 minuter.

Vad kostar passage biljett på Arlanda?

Passagebiljett Arlanda 120 kr Biljetten gäller i två timmar från köptillfället och kan användas en gång. Biljetten finns bara till ett pris som gäller för den som är 18 år eller äldre.

Vilken buss åker till Arlanda?

Resa till Arlanda flygplats med buss Vy Bus4You är då din flygbuss! Vy Bus4You kör frekvent till Arlanda flygplats. Vy Bus4You kör vanligtvis 20 gånger dagligen mellan Västerås och Arlanda flygplats och omvänt, utan stopp.

Vad kostar det att åka pendeltåg till Arlanda?

Resenärer som stiger av och på tågen vid Arlanda Centralstation betalar en stationsavgift på 120 kronor. Om avgiften inte finns inkluderad i biljettpriset betalar du den vid spärren i SkyCity.

Vad kostar pendeltåg till Arlanda?

Pendeltåg J38 från Centralen går till Arlanda, utan att passera Märsta och tar 36 minuter. Med SL periodkort = gratis till Arlanda, men passageavgift för Arlanda (120 kr) tillkommer. Utan periodkort, kostar det för vuxen 38 kronor + passageavgift om 120 kronor, sammanlagt 158 kr.

Relaterade inlägg: