Vad kostar Canoderm?

Innehållsförteckning

Vad kostar Canoderm?

Vad kostar Canoderm?

Receptfritt läkemedel

  • Canoderm kräm 5% burk med pump 500 g och tub 1:-
  • Canoderm kräm refill 5% 5:-

Kan man få Miniderm på recept?

Mjukgörande (Canoderm, Miniderm), antihistaminer, Nasonex/mometason, smärtstillande och tårsubstitut är några exempel på receptfria läkemedel. Små förpackningar på recept kan ofta dessutom bli dyrare för patienten.

Kan man få decubal på recept?

De kan köpas receptfritt men du kan också dem på recept av en läkare. De ingår i högkostnadsskyddet om du får dem på recept. Det kan vara bra att ställa in din mjukgörare i kylen om du har besvär med klåda. Många upplever att det kliar mindre när krämen eller emulsionen är kall.

Vad är Canoderm bra för?

Canoderm är en vit mjukgörande kräm som innehåller 5 % karbamid. Karbamid har vattenbindande egenskaper, vilket bidrar till normalisering av torr hud. Canoderm används för fuktighetsbevarande behandling av torr hud av olika uppkomst och för att förebygga återfall av atopiskt eksem.

Kan vuxna använda Miniderm?

Miniderm används för att behandla torr hud. Krämen innehåller 20% glycerol vilket återfuktar och gör huden mjuk. Miniderm kan användas av vuxna och barn i alla åldrar, inklusive bebisar.

Är Canoderm bra för ansiktet?

EVENTUELLA BIVERKNINGAR Liksom alla läkemedel kan Canoderm orsaka biverkningar men alla användare behöver inte få dem. och värmekänsla. Ansiktet är särskilt känsligt. Om några biverkningar blir värre eller om du märker några biverkningar som inte nämns i denna information, kontakta läkare eller apotekspersonal.

Relaterade inlägg: