Hur loggar jag in på 1177 utan BankID?

Innehållsförteckning

Hur loggar jag in på 1177 utan BankID?

Hur loggar jag in på 1177 utan BankID?

Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se.

Kan man logga in på 1177 med Bankdosa?

Du behöver en e-legitimation för att logga in på 1177.se Du kan inte logga in på 1177.se med bankernas Mobilt Säkerhets-id eller motsvarande e-legitimationer med lägre säkerhet.

Hur ser jag mitt barns journal?

Du kan se de barn du är vårdnadshavare för och som du kan göra ärenden åt när du loggar in på 1177.se....Läs ditt barns journal via nätet

  1. Börja med att logga in.
  2. Klicka sedan Journalen.
  3. Under rubriken Växla journal ser du ditt barns namn. Klicka på det.
  4. Nu kan du läsa barnets journal via nätet.

Hur använder man 1177?

När du loggat in på 1177.se kan du se vårdinformation som gäller dig själv och kontakta vården på ett säkert sätt....Du kan använda BankID eller Freja eID Plus.

  1. Klicka på Logga in högst upp på sidan.
  2. Välj inloggningssätt. ...
  3. Du är nu inloggad och ser din startsida.

Hur komma in på 1177?

För att logga in på 1177.se behöver du ha en e-legitimation, antingen BankID eller Freja e-id plus. Om du inte har möjlighet att logga in på 1177.se kan du kontakta den mottagning det gäller och be dem att ge dig informationen på ett annat sätt.

Har 1177 Problem?

Oftast kommer du åt e-tjänsterna genom att logga in på 1177.se. Ibland är den sidan inte tillgänglig på grund av underhållsarbete. Då kan du nå vissa e-tjänster ändå genom att klicka på dem i listan nedan. Tjänsterna fungerar men vissa funktioner kan vara begränsade under tiden för underhållsarbetet.

Kan man logga in på 1177 med mobilt BankID?

För att logga in på 1177.se behöver du ha ett svenskt personnummer och en e-legitimation, antingen BankID eller Freja eID Plus.

Var hittar jag mitt barns provsvar?

Logga in och läs ditt provsvar i journalen på 1177.se Du ansvarar själv för att ta del av ditt provsvar som du hittar genom att logga in i din journal på 1177.se. För att kunna logga in på 1177.se och läsa ditt provsvar måste du ha fyllt 16 år och ha en e-legitimation som till exempel Bank-ID eller Freja eID Plus.

Kan jag läsa mitt barns journal på 1177?

För att nå ditt barns journal loggar du in i din egen journal och växlar därefter till ditt barns journal. Du kan även göra andra vårdärenden åt ditt barn genom 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Hur skickar jag meddelande till läkare på 1177?

Skicka meddelande eller fråga till patienter För att börja starta en konversation behöver ni komma till rätt sektion i personalverktyget 1177 Vårdguidens e-tjänster. 2. För att kunna hämta fram mallarna behöver du först klicka på den blå knappen ”Skicka ärende”.

Relaterade inlägg: