Vad kostar det spela i BP brommapojkarnas Akademi?

Innehållsförteckning

Vad kostar det spela i BP brommapojkarnas Akademi?

Vad kostar det spela i BP brommapojkarnas Akademi?

I breddverksamheten uppskattar klubben i sin egen verksamhetsförklaring ”BP-mallen” att det kostar mellan 1 000 och 10 000 kronor per spelare och år. Vill ditt lag höja ambitionen och bli ett så kallat utvecklingslag höjs kostnaden till 10 000-15 000.

Hur mycket kostar det att spela i BP?

12 000-16 000 kronor per spelare och år för att delta i ett akademilag, individuella pass för 950 kronor och tusentals kronor för sportlovscamp och hyra av tränare.

Vad tjänar spelarna i Brommapojkarna?

Ni tjänar mellan 47-67 kronor per produkt plus eventuell bonus. Vi erbjuder noggrant utvalda kvalitetsprodukter som är lättsålda och eftersträvade.

Var tränar Brommapojkarna?

Brommapojkarna spelar sina hemmamatcher vid Grimsta IP.

Vad krävs för att bli professionell fotbollsspelare?

Bygg upp din grundstyrka i knän och bål (och även resten av kroppen) så att du kan prestera bättre och så att din kropp håller för påfrestningarna som du utsätts för som fotbollsspelare. Använd din egen kropp som vikt, bygg styrka och explosivitet. Håll gärna på med flera sporter så att du får varierad träning.

Vad betyder utvecklingslag?

Nivåindelning är det som ofta brukar kallas utvecklingslag eller akademilag och innebär att man skiljer spelarna åt i olika grupper, ofta i tidig ålder.

Relaterade inlägg: