Var kan jag slipa dina skridskor?

Innehållsförteckning

Var kan jag slipa dina skridskor?

Var kan jag slipa dina skridskor?

Slipa skridskorna på Intersport. I våra hockeybutiker är du välkommen för att slipa dina skridskor. När du väl är på plats kan du dessutom passa på att kolla in vårt stora utbud av hockey. Vi har allt från skridskor till barn och vuxna till hockeyklubbor, skydd och hjälmar.

Vad kostar slipa skridskor?

Vanlig slipning kostar 95 kronor, skall vi lägga åkyta så kostar det 295 kronor. Spelar du bandy, så fixar vi det med. Samma priser som för hockey förutan då du kommer med helt nya raka stål och vill lägga en åkyta eller radie, då kostar det 500 kronor.

Hur vet man om man behöver slipa skridskor?

Skridskor lämnas i sliprummet med en lapp som anger åkarens namn och tillhörighet. Skridskorna slipas normalt inom några dagar. Om sliparen noterat något speciellt med skridskorna så lämnas en notering på lappen. En återkommande fråga är när det är dags för slipning.

Vilken storlek på skridskor?

När det kommer till skridskor ska sulan vara cirka 5-7 mm längre för att skridskon ska ha rätt storlek för foten. Den absoluta maxlängden för skridskons innermått är 8-10 mm större än foten, därefter är skridskon för stor vilket påverkar din passform och åkkapacitet.

Relaterade inlägg: