Hur lång tid tar det att åka Göta kanal från Göteborg till Stockholm?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det att åka Göta kanal från Göteborg till Stockholm?

Hur lång tid tar det att åka Göta kanal från Göteborg till Stockholm?

Under för- och eftersäsong tar resan 5 dagar enligt en fast färdplan. Hur lång tid resan tar under högsäsongen beror på den aktuella trafiksituationen på kanalen. Lägg därför gärna in rejält med tid och passa på att njuta av alla upplevelser som finns längs vägen.

Vad kostar Göta kanal att bygga?

Byggd av 58 000 soldater Den totala kostnaden för byggandet av Göta kanal rör sig om nio miljoner riksdaler, som i 2015 års penningvärde blir cirka 15,2 miljarder kronor.

Vad kostar en kryssning på Göta kanal?

Resfakta
Reslängd4 dagar
AvreseortStockholm
Avresor23/8
PrisFrån 13 995 kr
EnkelrumstilläggHytt för eget bruk huvuddäck (C), 5 000 kr

Hur mycket kostar det att åka hela Göta Kanal?

Priser och bokning - Åk hela Göta kanal från 5 225 kr.

Hur lång tid tar det att åka hela Göta Kanal?

En resa på Göta kanal mellan Mem och Sjötorp tar normalt 6-7 dagar under högsäsong. Men gör ingen detaljerad tidsplan. Lägg in rejält med tid och passa på att njuta av alla upplevelser.

Hur snabbt kan man åka Göta kanal?

Att färdas med egen båt på Göta kanal är något av det mest avkopplande du kan göra. Du sitter vid rodret och uppslukas av de vackra omgivningarna. Båten glider rofyllt fram, skyddad från vind och vågor, i kanalens maxfart fem knop.

När fylls Göta Kanal?

I och med detta är det nu klart att de mest omfattande renoveringarna sedan kanalen byggdes kan slutföras. 2022 blir därmed det sista riktiga året i Göta kanal 2.0, även om vissa av projekten inte kommer att vara helt klara förrän våren 2024.

Relaterade inlägg: