Vad kostar det att ha Apple Music?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ha Apple Music?

Vad kostar det att ha Apple Music?

Apple Music är gratis i tre månader när du registrerar dig för den kostnadsfria testperioden, varefter det finns tre planer tillgängliga, med en fjärde plan. En individuell plan kostar £ 9,99 eller $ 9,99 i månaden.

Vad kostar iTunes matchning?

Du får ditt musikbibliotek tillgängligt på alla anslutna enheter. Skillnaden är alltså att Apple Music är iTunes musikbibliotek och iTunes Match är ditt musikbibliotek. Apple Music kostar 99 kronor i månaden och iTunes Match kostar 245 kronor per år.

Var kan jag se mina köp i iTunes?

Hur ser du vad du har debiterats för

  • Gå till reportaproblem.apple.com för att se din köphistorik.
  • Logga in med ditt Apple-ID.
  • En lista med köp visas. Tryck eller klicka på datumet för att se hela kvittot, inklusive moms. Flera köp, inklusive prenumerationer, kan vara grupperade i en debitering.

Hur köper man på iTunes?

På en Android-enhet kan du använda ditt presentkort för att köpa en Apple Music-prenumeration. Om du vill köpa från App Store, Apple Books eller Apple TV-appen använder du en Apple-enhet.

Hur ser jag mina köp på Apple?

Så här ser du din köphistorik

  1. Gå till reportaproblem.apple.com.
  2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.
  3. En lista över dina senaste köp visas. Om du inte är säker på vad du debiterades men du vet beloppet, söker du efter beloppet. Om du letar efter information om äldre köp, tittar du på din köphistorik på din enhet.

Hur kan jag se vilka appar jag har köpt?

Granska beställningshistoriken

  1. Öppna appen Google Play Butik. på den mobila enheten.
  2. Tryck på menyn. Konto.
  3. Tryck på Köphistorik.

Hur betalar man en faktura iTunes?

Så här ändrar du betalningsmetoden på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Betalning och leverans. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID. Tryck på Lägg till betalningsmetod för att lägga till en betalningsmetod.

Hur köper man iTunes presentkort?

Köpa presentkort på Apple Store Presentkort på Apple Store kan köpas i Apple Online Store på belopp mellan 250 och 20 000 kr. Du kan även köpa presentkort via telefon på 020-120 99 71. Om du vill kan du lägga till en personlig hälsning på kortet.

Relaterade inlägg: