Vad kostar ett Zoom abonnemang?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Zoom abonnemang?

Vad kostar ett Zoom abonnemang?

Priset för en Zoom-licens beror på vilken uppgradering du väljer. Den billigaste betalversionen kostar ungefär 120 kronor per månad eller 1 200 kronor per år. Eftersom Zoom är ett amerikanskt företag betalar du i US dollar.

Vad kostar Zoom i månaden?

Betalversionen av Zoom kostar ungefär 1 kr eller 290 kronor per månad.

Hur funkar ett Zoom möte?

Zoom fungerar via webbläsaren, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna.

Hur ordnar man ett Zoom möte?

Det vanligaste sättet att ordna ett möte är att välja ”Schedule” i Zoom-appen eller programmet för att skapa ett möte i framtiden. Det påminner om att lägga in en händelse i din kalender, du väljer åtminstone ett namn på ditt möte och en tidpunkt för mötet.

Hur skickar man en Zoom inbjudan?

Det går också att skapa ett möte i Zoom-webben: https://zoom.us För att bjuda in till möte väljer du Schedule a meeting eller Host a meeting i webbläsaren. Den som är värd (host) för ett möte kan bestämma om och vilka som kan spela in mötet.

Finns Zoom på svenska?

Steg 2. När du klickat på länken kommer du till Zooms webbplats. Tjänsten finns i dagsläget inte på svenska men vi förklarar de vanligaste funktionerna för att delta på ett möte. För att gå med i mötet börjar du med att klicka på 'Launch Meeting'.

Hur skriver man på Zoom?

Du behöver inte heller ladda ner eller installera Zoom för att delta i ett möte, det kan du göra direkt i webbläsaren. Du får då som alternativ att skriva in ditt namn innan du går in i mötet för att det ska bli tydligare för de andra deltagarna att just du är du.

Hur delta i Zoom möte?

Anslut dig till ett möte med Meeting ID

  1. Öppna Zoom med webbläsaren Chrome på www.helsinki.fi/zoomExternal Link.
  2. Klicka på Join.
  3. Ange mötesrummets nummer i fältet Meeting ID or Personal Link Name.
  4. Klicka på Join.
  5. Klicka på Open Link.
  6. Ange lösenordet för mötet i fältet Meeting password (1).
  7. Klicka på Join Meeting (2).

Hur länge kan man ha ett Zoom möte?

Om du använder sig av gratisversionen av Zoom så finns det en tidsbegränsning på 40 minuter per möte om mötet har tre eller fler deltagare men ingen tidsgräns om ni bara är två deltagare i mötet.

Relaterade inlägg: