Hur skaffar jag Gmail?

Innehållsförteckning

Hur skaffar jag Gmail?

Hur skaffar jag Gmail?

Du kan använda användarnamnet och lösenordet när du loggar in på Gmail och andra produkter från Google som YouTube, Google Play och Google Drive....Registrera ett Gmail-konto

  1. Öppna Googles kontoregistreringssida.
  2. Konfigurera kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.
  3. Logga in på Gmail med kontot som du har skapat.

Är googlekonto och Gmail samma sak?

Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter): ... Ange ditt användarnamn på Gmail (allt som står före @gmail.com).

Hur loggar man in på Gmail?

Logga in

  1. Öppna gmail.com på datorn.
  2. Ange Google-kontots e-postadress eller telefonnummer och lösenordet. Om uppgifterna redan är ifyllda och du behöver logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto.

Var kan man använda Gmail på din dator?

  • Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och stationära datorer. Sortera, samarbeta eller ring en vän utan att lämna inkorgen.

Hur kan du skapa ett Gmail-konto?

  • Skapa ett Gmail-konto. Registrera dig för Gmail genom att skapa ett Google-konto. Du kan använda användarnamnet och lösenordet när du loggar in på Gmail och andra produkter från Google som YouTube, Google Play och Google Drive. Öppna Googles kontoregistreringssida. Konfigurera kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.

Vad kan du göra med ett google-konto?

  • Med ett Google-konto får du tillgång till flera av Googles produkter. Du kan till exempel göra följande med ett Google-konto: skicka och ta emot e-post med Gmail hitta nya favoritvideor på YouTube

Relaterade inlägg: