Vad kostar Gmail för företag?

Innehållsförteckning

Vad kostar Gmail för företag?

Vad kostar Gmail för företag?

Prenumerationer på Google Workspace erbjuds från så lite som kr52,2 per användare och månad för Business Starter, kr104,4 per användare och månad för Business Standard och kr174 per användare och månad för Business Plus.

Hur gör man ett företags mail?

Hur skapar jag en företagsmail?

  1. Välj ett domännamn som kommer att fungera som en koppling mellan dina e-postadresser. ...
  2. Lägg till mailhosting-paket till din domän och allt är klart för ett år! ...
  3. Skapa en e-postadress för att börja skicka och ta emot meddelanden. ...
  4. Skapa alias vid behov.

Vad kostar Google Mail?

Google Workspace kostar från 6 USD per användare och månad. Följande ingår: ett annonsfritt Gmail-konto för jobbet med företagets domännamn, t.

Hur kan du skapa ett Gmail-konto?

  • Skapa ett Gmail-konto. Registrera dig för Gmail genom att skapa ett Google-konto. Du kan använda användarnamnet och lösenordet när du loggar in på Gmail och andra produkter från Google som YouTube, Google Play och Google Drive. Öppna Googles kontoregistreringssida. Konfigurera kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.

Hur skapar du en företagsmail?

  • Det hjälper till att skapa förtroende mellan dig och mottagaren. Att skapa en företagsmail är en av de första sakerna alla verksamheter bör göra. Det är lika viktigt för entreprenörer och frilansare för att skapa en professionell kommunikation med kunder och andra kontakter.

Vad kan du göra med ett google-konto?

  • Med ett Google-konto får du tillgång till flera av Googles produkter. Du kan till exempel göra följande med ett Google-konto: skicka och ta emot e-post med Gmail hitta nya favoritvideor på YouTube

Relaterade inlägg: