Var kan man köpa iTunes kort?

Innehållsförteckning

Var kan man köpa iTunes kort?

Var kan man köpa iTunes kort?

Köpa presentkortApple Store PresentkortApple Store kan köpas i Apple Online Store på belopp mellan 250 och 20 000 kr. Du kan även köpa presentkort via telefon på 020-120 99 71. Om du vill kan du lägga till en personlig hälsning på kortet.

Vad är iTunes kort?

App Store & iTunes-presentkortEn gåva som ger och ger. Fler än 60 miljoner låtar från Apple Music. Originalserier och -filmer från Apple TV+. Ett otroligt urval böcker och ljudböcker från Apple Books. Välj det belopp du vill ha.

Vad kan man köpa med iTunes presentkort?

Vad kan du köpa med dessa presentkort Du kan göra köp med ditt Apple-ID-saldo när du löser in ett Apple-presentkort eller ett presentkort på App Store och iTunes. Dessa köp kan omfatta appar, spel, prenumerationer som Apple Music eller iCloud+ med mera. För vissa köp går det dock inte att använda Apple-ID-saldo.

Kan man köpa Robux med App Store presentkort?

Du kan också köpa Robux med ett Xbox-presentkort. PC: du kan köpa de officiella Roblox-spelkorten på denna sida. Nintendo Switch: använd ett Nintendo eShop Kort för att köpa Roblox kredit på din konsol. Android eller iOS: använd ett App Store och iTunes-kort för att köpa Robux för Roblox-appen.

Hur betalar man med Apple presentkort?

Apple-presentkort finns i flera olika designer. Använd ditt Apple-presentkort i en Apple Store för att köpa produkter och tillbehör. Eller lös in det i App Store och använd det till appar, prenumerationer som Apple Music och iCloud+, köp på apple.com/se och ännu mer. Läs om hur du löser in ditt Apple-presentkort.

Kan man lösa in presentkort?

Kan jag byta mitt presentkort mot kontanter? Nej, det kan du oftast inte. I sällsynta fall kan butiken vara generös och göra det ändå.

Hur gör man när man köper en app till någon annan?

Du kan dela och appar och digitalt innehåll med familjen via Familjens bibliotek på Google Play. Du kan dela appar och digitalt innehåll med familjen via Familjens bibliotek på Google Play.

Hur köper man i App Store?

Använd Apple-prenumerationer som iCloud+ och Apple Music för att köpa appar från App Store eller annan media från Apple. Du behöver ett Apple-ID och en giltig betalningsmetod. Läs om vilka betalningsmetoder som accepteras i ditt land eller din region.

Hur betalar man på App Store?

Sätta in pengar på ditt Apple-ID-saldo på en iPhone, iPad eller iPod touch. Öppna App Store-appen. Klicka på din bild eller inloggningsknappen längst upp på skärmen. Tryck på Sätt in pengar på Apple-ID.

Hur betalar man via App Store?

Så här ändrar du betalningsmetoden på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Betalning och leverans. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID. Tryck på Lägg till betalningsmetod för att lägga till en betalningsmetod.

Relaterade inlägg: