Hur mycket kostar motorsport?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar motorsport?

Hur mycket kostar motorsport?

Vad kostar en bil för motorsport? En tävlingsbil för motorsport kan kosta hur mycket pengar som helst. En formel-1 bil kan till exempel kosta flera miljoner kronor. En tävlingsbil med mindre defekter kan man få för ett par hundra tusen kronor.

Vad kostar en STCC bil?

Inköpspriset för en ny TCR-bil, beroende på märke, är cirka 100.000-150.000 Euro.

Hur mycket kostar en formelbil?

En miljon kronor, kanske till och med tio miljoner? Är det din gissning så är du inte ens i närheten – enligt F1 Chronicle ligger kostnaden för en F1-bil på över 120 miljoner kronor, och summan har ökat stadigt de senaste säsongerna.

Vad kostar delar till F1?

Däcken kostar mer än en vanlig bil Enligt en undersökning som gjordes under 2020, så kostar ett enda Formel 1 däck runt 100,000 kronor. Det vill säga att varje F1-bil åker runt med däck värda nära 400,000 kronor åt gången. Därefter bör man lägga till att alla F1-team har mängder av extrahjul.

Hur mycket kostar Drifting?

Driftkostnad är de kringkostnader du har för att kunna bo i din bostad. Det kan till exempel vara utgifter som hemförsäkring, el, vatten, sophämtning och samfällighetsavgifter. Till driftkostnader räknas dock inte amortering eller ränta på ditt bostadslån.

Relaterade inlägg: