Hur fungerar iCloud lagring?

Innehållsförteckning

Hur fungerar iCloud lagring?

Hur fungerar iCloud lagring?

När du ställer in iCloud får du automatiskt 5 GB lagringsutrymme. Det utrymmet kan du använda till dina iCloud-säkerhetskopior, till att lagra dina bilder och videor i iCloud-bilder samt till att hålla dina dokument uppdaterade på iCloud Drive med mera.

Var sparas bilder i iPhone?

Dina ursprungliga bilder och videor lagras i iCloud, och i mindre och mer utrymmessnåla format på enheten. Biblioteket optimeras bara när du behöver utrymme, och börjar med de bilder och videor du visar minst. Du kan hämta originalbilderna och -videorna via ett wifi-nätverk eller mobilnätet när du behöver dem.

Hur kan man se sina bilder i iCloud?

Så här kommer du åt iCloud-bilder

  1. Öppna appen Bilder.
  2. Tryck på fliken Bilder för att se dina bilder.
  3. Tryck på fliken Album för att se Mina album, Delade album, Personer och platser, Medietyper och Andra album. Du kan även lära dig mer om innehåll som du delar med andra.

Vad händer om man raderar en säkerhetskopia?

Om du inte använder enheten på två veckor visas ett utgångsdatum nedanför säkerhetskopian. Detta visar hur länge säkerhetskopian finns kvar utan ytterligare åtgärder från din sida. Efter 57 dagar upphör säkerhetskopian att gälla. När det händer tas den automatiskt bort från Drive och raderas.

Vad sparas på iCloud Drive?

Med iCloud DriveiCloud.com kan du komma åt och dela filer som lagras i iCloud....Lär dig göra följande med iCloud DriveiCloud.com på en dator:

  1. Överföra och hämta filer.
  2. Organisera filer och mappar.
  3. Dela filer och mappar.
  4. Radera filer.
  5. Återställa raderade filer.

Hur får man bilder från iCloud till iPhone?

På din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Tryck på iCloud och sedan på Bilder.
  3. Välj Hämta och behåll original.

Kan inte se mina bilder iPhone?

Kontrollera att wifi är aktiverat i Inställningar > Nätverk > Wi-Fi och att du har en internetanslutning. Kontrollera att Min bildström är aktiverat i Inställningar > Konton > iCloud. Stäng appen Kamera på enheten som du använde för att ta bilden som du letar efter.

Varför tar TikTok så mycket utrymme?

De flesta mobilapplikationer bygger upp cache och data över tid. Dessa objekt lagras i telefonens interna minne för att ladda appens gränssnitt snabbare. ... Du kommer att lära dig att rensa TikTok-cache på Android- och iOS-telefoner, varför du bör bry dig och vad du kan förvänta dig när du gör det.

Relaterade inlägg: