Vad krävs för att se Viaplay?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att se Viaplay?

Vad krävs för att se Viaplay?

För att kunna använda Viaplay måste du se till att din dator uppfyller systemkraven och är korrekt inställd, har rätt programvaror och att din internetanslutning uppfyller minimikraven. För en optimal upplevelse och för att kunna använda Viaplay rekommenderar vi följande datorutrustning och internetuppkoppling.

Hur tittar jag på Viaplay?

TittaViaplay i datorn eller mobilen

  1. Ladda ner och gå in i appen Viaplay eller gå in på viaplay.se.
  2. Logga in med din mejladress och lösenordet du valde för tjänsten.
  3. Du får tillgång till det Viaplay-utbud du har hos oss och kan titta via mobilen, surfplattan, Apple TV och datorn.

Kan man streama Viaplay?

Få tillgång till populära TV-serier, fler än 1000 filmer, live sport och mycket mer på din tv med en Chromecast. ... Koppla upp din mobila enhet till det trådlösa nätverket och streama sedan ditt favorit-innehåll direkt till tv:n. Du behöver vara Viaplay-kund för att få tillgång till innehållet.

Har Viaplay uppsägningstid?

Alla Viaplay-abonnemang betalas månadsvis i förväg, vilket betyder att du har tillgång till innehållet i en månad efter en genomförd betalning. Du kan när som helst avsluta abonnemanget online på hemsidan, eller genom kontakt med vår kundservice.

Hur mycker kostar Viaplay?

Total. 129 kr/mån Första 3 mån, därefter 329 kr/mån.

Kan man se tv-kanaler på Viaplay?

Med Viaplay kan du streama ett urval av dina tv-kanaler live, var och när du vill inom EU. Ladda ner Viaplay i App Store eller Google Play. ... Du hittar streamade kanaler i appens meny när du har loggat in på viaplay.se.

Var ingår Viaplay?

Viaplay ingår i flertalet av våra tv-paket och innehållet i Viaplay beror på vilket av våra tv-paket du abonnerar på.

Vad kan man se på Viasat?

Viasat inte är någon online streamingtjänst så kan du bara titta på deras utbud via parabol eller fiber. På Viasat kan du kolla på filmer och serier inom flera kategorier. Viasat har också ett sportutbud där du kan kolla på olika sportevent världen över.

Kan man se cmore på Viaplay?

All sport från Telia, C More och Viaplay Titta live eller streama via apparna Telia Play, C More, Viaplay och HBO Max.

Hur avslutar man abonnemang Viaplay?

För att avsluta ditt paket, behöver du gå in på Mitt konto > Hantera paket. Under hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen.

Relaterade inlägg: