Vad är det gula hjärtat för?

Innehållsförteckning

Vad är det gula hjärtat för?

Vad är det gula hjärtat för?

  • Det gula hjärtat sägs representera vänskap och glädje, används ofta för att symbolisera ungdom och styrka, solsken, sommar och vår. Kan även användas för att representera en slags nystart och renhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vad betyder 💘?

Vad betyder ❤️ Detta är den klassiska kärleks-emojin, som används för att uttrycka kärlek eller att man älskar någon eller någonting. Den representerar passion och en djup koppling till någonting, men även romans, vänskap och villkorslös kärlek. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vad är ett rosa hjärta i hjärtat?

  • Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den. Läs mer: Emoji 💗 Växande hjärta.

Vad betyder det blå hjärtat på Whatsapp?

  • Det blå hjärtat sägs symbolisera förtroende, fred, harmoni och lojalitet, men kan även representera en väldigt djup attraktion. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den. På WhatsApp representerar det blå hjärtat en djup vänskap och lojalitet mellan två personer. Läs mer: Emoji 💙 Blått hjärta

Vad betyder det Gröna hjärtat?

  • Grönt hjärta emoji. Det gröna hjärtat är även känt som det avundsjuka hjärtat, och förknippas ofta med avundsjuka och svartsjuka. Men, beroende på sammanhang kan det även ha en annan betydelse, nämligen miljö, växter, natur, vegetarianer och veganer.

Relaterade inlägg: