Vad betyder prickarna på snusdosan?

Innehållsförteckning

Vad betyder prickarna på snusdosan?

Vad betyder prickarna på snusdosan?

– LYFT-användare som letar efter en ny smakupplevelse i formen av en sommaröverraskning. Styrkan i denna variant är medelstark (två prickar, regular), vilket passar både användare som vill ha lägre styrka, men också för de som föredrar starkare varianter men som vill utforska nya smaker.

Hur starkt är lyft?

Om produkten LYFT Lime Slim All White Portion
Fakta om produkten
Nikotinstyrkanormal
Nikotinhalt8 mg/g
Smakcitrus
Innehåll/förpackning16,8 g

Varför finns det soda i snus?

Natriumkarbonatet (även under namnet "soda") är vad som gör snuset basiskt, frigör nikotin och ser till att du kan ta upp nikotin via munhålan. Mängden soda kan behöva justeras beroende på vilken tobak som snussatsen innehåller.

Vilken lyft är svagast?

Nyhet från LYFT! Utforska en fräsch mentolupplevelse med fyllig sötma från mynta och frisk mentol. Något svagare nikotinstyrka på 6 mg/g.

Är lyft skadligt?

Även i munhåla, hals, magsäck och bukspottskörtel ökar man risken för cancer samt att nikotinet kan påverka ditt blodtryck och leda till sämre blodcirkulation.

Hur starkt är general?

Om produkten General Extra Stark Portionssnus General Extra Stark Portion har med sin General-familj kommit att bli en riktig klassiker i snusvärlden. Det här är den extra starka versionen, 14mg/portion.

Hur mycket natriumklorid i snus?

De tillsatser du behöver förutom råtobakspulvret är: 200 g/168 ml salt (natriumklorid) 60 g/60 ml soda (natriumkarbonat) OBS! Du skall INTE använda kaustiksoda. 100 g/80 ml glycerol (glycerin)

Är natriumkarbonat och bikarbonat samma sak?

Natriumkarbonat kan framställas av bikarbonat genom att man värmer upp det i en ugn eller i kastrull på hög värme. Man märker direkt skillnad på de två substanserna då bikarbonat klumpar sig lätt till små bitar medan natriumkarbonat blir mer som len sand och ljusare i färgen.

Vilken Siberia är starkast?

Siberia -80 Degrees White Dry Portion.

Är lyft dåligt?

LYFT innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år. LYFT innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Relaterade inlägg: