När är det 10 på City Gross?

Innehållsförteckning

När är det 10 på City Gross?

När är det 10 på City Gross?

Alla våra Prio (kund kortskunder) har 10% rabatt laddat på sin profil när de kommer till kassan nu till helgen torsd-söndag 15-18/8. Är du inte medlem, så kan du bli det direkt i kassan och då få 10% på ditt köp samma dag! Välkommen till City Gross!

Vad kostar det att handla online på City Gross?

Vi har samma schyssta priser online som i butik. Vid beställning och upphämtning av matvaror och recept tillkommer en plockavgift från 49 kr oavsett storlek på din beställning. Vid beställning av enbart matkasse eller matkasse tillsammans med matvaror tillkommer ingen plockavgift.

Har City Gross presentkort?

Du kan köpa ett presentkort i din butik eller på citygross.se. ...

Vad är Priokund citygross?

Som Priokund kan du handla snabbt och enkelt! Med vår självscanning slipper du köa, håller du koll på kvittot och kan packa dina varor direkt i kassen. På så vis sparar du mer tid.

Vilken dag har City Gross pensionärsrabatt?

Givetvis är du välkommen att handla hos oss den dag i veckan som passar dig, men just på tisdagar får du lite extra bra pris. Gäller alla seniorer som fyllt 62 år!

Vad kostar hemleverans från Willys?

Du kan välja mellan att få hemleverans eller ett Hämta-alternativ som innebär att du hämtar dina matkassar, i eller intill någon av våra butiker. Båda alternativen innebär en plockavgift på 49 kr och vid hemleverans tillkommer en leveranskostnad på 99 kr.

Har City Gross hemleverans?

För specifika bestämmelser om City Gross Prio, se punkt 3 i Avtalet. 4.3.1 Leverans av Matkassar sker antingen genom att Kunden hämtar upp varorna på anvisad plats i butik eller genom hemleverans. Vid hemleverans tillkommer en fraktavgift. Kunden väljer själv leveransalternativ.

Var gäller Ica presentkort?

Laddas med valfritt belopp: max 2000 kr. Kortet fungerar som betalmedel i alla ICA butiker i Sverige samt Apotek Hjärtat. Giltighetstiden för presentkortet är två år från inköpsdatum. Presentkortet kan inte användas vid köp på Internet.

Kan man köpa presentkort på Willys?

Våra presentkort säljs i alla Willys- och Willys Hemma-butiker. Du hittar även presentkort från bland annat Spotify, H&M och Stadium hos oss.

Har Willys pensionärsrabatt?

Det finns flera lågpriskedjor i Sverige och en av dessa är Willys. Pensionärsrabatt gäller förstås hos Willys för dig som är pensionär och det gör Willys redan låga priser ännu lägre. ... Och billigt blir det förstås hos Willys med den pensionärsrabatt du har tillgång till.

Relaterade inlägg: