Vad betyder proceduren?

Innehållsförteckning

Vad betyder proceduren?

Vad betyder proceduren?

Procedur betyder ungefär detsamma som process.

Vad betyder Proceduriell?

(procedural) – om program: uppbyggd som en procedur, det vill säga ett antal instruktioner som ska genomföras i en bestämd ordning – se procedurspråk.

Vad är ett tillvägagångssätt?

Tillvägagångssätt betyder ungefär detsamma som politik.

Vad är ett förfarande?

Förfarande betyder ungefär detsamma som förfaringssätt.

Vad kännetecknar det Procedurella programmerings paradigmet?

Med procedurell programmering menas i programmeringssammanhang att källkoden skrivs med användande av subrutiner. ... Här existerar inga klasser såsom i objektorienterad programmering utan i stället används funktioner, strukturer och primitiva datatyper. Ett känt procedurellt språk är C.

Vad menas med strömlinjeformad?

Strömlinjeform, form hos farkoster (flygplan, bilar, båtar etcetera) som konstruerats för att göra så litet luft- eller vattenmotstånd som möjligt. Strömlinjeformen blev främst ett begrepp på amerikanska bilar från sent 1930-tal och tidigt 1940-tal.

Vad betyder läxa upp?

Se nedan vad läxa upp betyder och hur det används på svenska. Läxa Upp betyder ungefär detsamma som banna.

Vad betyder otillbörligt förfarande?

I näringsverksamhet får icke användas osant eller vilseledande uttryck, som rör egen eller annans näringsverksamhet och är ägnat att inverka på efterfrågan på eller utbud av nyttighet eller att skada annans näringsverksamhet.

Vad är förfaranderegler?

De nya förfarandereglerna skall ge Skatteverket möjlighet att bedriva beskattningsverksamheten mer rationellt och kostnadseffektivt samt att ge både enskilda medborgare och företag bättre service. Minskad administrativ börda.

Vad menas med objektorienterad programmering?

Objektorienterad programmering (engelska: Object Oriented Programming, OOP) är en programmeringsmetod i vilken ett program kan innehålla en varierande uppsättning objekt som interagerar med varandra.

Relaterade inlägg: