Vad är ett reducerat system?

Innehållsförteckning

Vad är ett reducerat system?

Vad är ett reducerat system?

Med ett reducerat system kan du välja att endast spela de rader som du tycker är spelvärda. Genom att ställa villkor på systemet kan du välja bort kombinationer som ger låg utdelning (många favoriter), kombinationer som du anser osannolika (många skrällar) eller helt enkelt hästar som du tror mindre på än andra.

Vad betyder reducerat stryktips?

I ett reducerat system har man minskat det antal rader som ett motsvarande matematiskt system skulle innehålla. Chanserna att vinna blir naturligtvis lägre men insatsen minskar också avsevärt.

Vilket reducerade system är bäst?

Det finns tyvärr inget system på Stryktipset som skulle vara bäst eller ett system som på något sätt garanterar att du får 13 rätt. Det handlar helt om tycke och smak hur du väljer att spela din kupong.

Kan man få 13 rätt med R system?

Nedsidan med ett R-system är att du inte styr över dina garderingar och att du slumpartat kastar många av de rader som skulle kunna ge dig 13 rätt i papperskorgen. När du spelar ett R-system på Stryktipset kan du t.

Hur fungerar reducerade system Stryktipset?

Ett reducerat system är en förkortning av ett M-system i rader räknat. Det betyder två saker: att vinstchansen är lägre; och samtidigt att insatsen är förminskad. För ett M-system som innehåller 5 helgarderingar betalar du 243 kronor (3 x 3 x 3 x rader/kronor).

Hur reducerar man Stryktipset?

Genom att på ett smart sätt välja ut 9 av dessa 81 rader får man ett reducerat system som garanterar minst 3 rätt på de 4 matcherna. De 9 rader, som bildar det reducerade systemet, kallas nyckelrader. Någon av de utvalda raderna till höger ger alltid minst tre rätt oavsett vilken av de 81 raderna ovanför som är rätt.

Hur spelar man reducerat Stryktipset?

Stryktipset - vinstutdelning Återbetalningen på Stryktipset är alltså 65% av den totala omsättningen och vinst utfaller på 13 rätt ned till 10 rätt, beroende på hur de rätta raderna är fördelade. Av de 65%:en utfaller 40% till 13 rätt, 15% till 12 rätt, 12% till 11 rätt och 8% till 10 rätt.

Vad menas med U system?

U-system är system som beserar sig på en rad, denna rad kallas utgångsrad. Principen är att den rad som tippats kommer att innehålla fel som garderas av U-systemet. ... Det kan utläsas ur tabellen att detta system ger 50% chans till 13 rätt vid två och tre fel i utgångsraden.

Hur funkar r system på Stryktipset?

I ett reducerat system har man minskat det antal rader som ett motsvarande matematiskt system skulle innehålla. ... Genom att på ett smart sätt välja ut 9 av dessa 81 rader får man ett reducerat system som garanterar minst 3 rätt på de 4 matcherna. De 9 rader, som bildar det reducerade systemet, kallas nyckelrader.

Hur rättar man system på Stryktipset?

Vinner du med ett system på Stryktipset eller Europatipset kan du räkna med flera undervinster. Här är ett exempel: Du spelar på Stryktipset med ett matematiskt 144-raderssystem, kallat 144-raders. Det blir 12 rätt och utdelningen är bra, 12:an ger 9 895 kronor. Eftersom du tippade ett system ger det även undervinster.

Relaterade inlägg: