Varför Rekoring?

Innehållsförteckning

Varför Rekoring?

Varför Rekoring?

REKO är tidseffektivt eftersom man plockar ihop beställningarna och är bara vid utlämningen under utsatt tid. Man slipper alltså långa marknadsdagar och att montera upp och ned ett stånd. Dessutom vet man redan i förväg vilken timlön man får ut av arbetet.

Hur beställer man från Reko ringen?

Inför varje försäljning annonserar producenterna ut sina varor i inlägg, med pris och information om hur betalningen går till. Du beställer genom kommentar till inlägget och producenten bekräftar din beställning. Alla affärer görs upp i förväg, du kan alltså inte handla på plats.

Var finns Rekoringen?

Här finns rekoringar i Stockholms län *Reko Stockholm Söderort, ojämna torsdagar, kl 18–18.30, parkeringen vid Handens sjukhus. *Reko Stockholm Österåker, jämna måndagar kl 18–18.30 , infartsparkeringen vid Mejselvägen i Åkersberga. *Reko Stockholm Liljeholmen, jämna onsdagar kl 18–18.30, Årstaängsvägen 13.

Vem får sälja på REKO?

- Ja, i princip fårvem som helst” sälja sina produkter i en reko-ring. Men producenten måste först bli godkänd av den eller de som administrerar eko-ringens Facebook-sida på just den orten, säger Thomas Snellman.

Vad är reko redovisning?

Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster, Reko, är ett uttryck för god yrkessed för Auktoriserade Redovisningskonsulter FAR och Auktoriserade Lönekonsulter FAR.

Vad är reko?

REKO är en förkortning av rejäl konsumtion, men REKO betyder också schysst, trevligt och rättvist. I REKO-ringen skapas relationer mellan de som föder upp och odlar vår mat och de som sen tillagar och äter den. Frågor om hur djuren har fötts upp blandas med tips och recept på säsongens råvaror.

Vad är Rex redovisning?

Rex är normgivande för god sed vid utförandet av redovisningsuppdrag enligt en metodik som bygger på konceptet ”rätt från början”. Standarden har utvecklats av branschorganisationen Srf konsulterna och bygger på fastställda principer för 15 000 Auktoriserade Redovisningskonsulter i Norden.

Vad är en reko kran?

Direkt från producent till konsument utan mellanhänder! REKO är en avtalsmodell för handel mellan en grupp producenter och en grupp konsumenter (Rejäl konsumtion, Reko = schysst, trevlig och rättvis). Idén med REKO är att det inte ska finnas någon administration eller kostnader.

Vad är en reko kille?

Vad betyder reko? (vardagligt ord) rejäl, pålitlig || oböjl.

Vad står SRF för?

Srf konsulterna, tidigare SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning, lön och rådgivning. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas.

Relaterade inlägg: