Vad betyder ordet Wordfeud?

Innehållsförteckning

Vad betyder ordet Wordfeud?

Vad betyder ordet Wordfeud?

wordfeud {substantiv} ordstrid {utr.} ordfejd {utr.}

Vilka bokstäver finns i Wordfeud?

Vardera spelare har ett ställ med plats för sju brickor (bokstäver) som inte visas för motståndaren. När man står i tur kan man antingen lägga ut brickor, passa eller byta brickor.

Vad betyder en blank bricka i Wordfeud?

Var rädd om den blanka. Många Wordfeudspelare utnyttjar den blanka brickan alldeles för dåligt. Rätt använd är den spelets värdefullaste bricka. Spara den därför för att lägga Page 2 drag med riktigt höga poäng, få ut Z i ett hyfsat drag eller spara annars den blanka till slutspelet.

Finns det fusk i Wordfeud?

Apparna och webbsajterna som hjälper dig vinna i ordspelet blir allt fler. Och fusket har blivit accepterat. Med sina miljontals användare är Wordfeud den mest nedladdade gratisappen i Sverige.

Hur många av respektive bokstäver finns det i Wordfeud?

I Scrabble finns det sammanlagt 100 brickor, varav två är jokrar där du själv bestämmer vilken bokstav som ska representeras. Wordfeud har 104 bokstäver och därmed en lite snällare fördelning mellan vokaler och konsonanter.

Hur många L finns det i Wordfeud?

Lär dig hur många bokstäver det finns och hur många av varje sort. I Scrabble finns det sammanlagt 100 brickor, varav två är jokrar där du själv bestämmer vilken bokstav som ska representeras. Wordfeud har 104 bokstäver och därmed en lite snällare fördelning mellan vokaler och konsonanter.

Relaterade inlägg: