Vad betyder ett rött hjärta i sms?

Innehållsförteckning

Vad betyder ett rött hjärta i sms?

Vad betyder ett rött hjärta i sms?

Rött hjärta ❤️ Den symboliserar kärlek och kan både användas i romantiska sammanhang eller när du vill uttrycka din kärlek eller ditt stöd till nära och kära. På Snapchat betyder det röda hjärtat att du och din kompis har varit bästisar i två veckor i rad.

Vad betyder det röda emoji-hjärtat?

  • Det klassiska röda emoji-hjärtat har givetvis symbolismen kärlek och att älska någon eller någonting, en djup passion. Här kan du läsa mer om vad det röda hjärtat och andra emoji-hjärtan egentligen har för betydelse: Emoji-hjärtan betydelse färger. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad är ett rosa hjärta i hjärtat?

  • Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den. Läs mer: Emoji 💗 Växande hjärta.

Vad betyder det Gröna hjärtat?

  • Grönt hjärta emoji. Det gröna hjärtat är även känt som det avundsjuka hjärtat, och förknippas ofta med avundsjuka och svartsjuka. Men, beroende på sammanhang kan det även ha en annan betydelse, nämligen miljö, växter, natur, vegetarianer och veganer.

Vad är det gula hjärtat för?

  • Det gula hjärtat sägs representera vänskap och glädje, används ofta för att symbolisera ungdom och styrka, solsken, sommar och vår. Kan även användas för att representera en slags nystart och renhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Relaterade inlägg: