Vad innebär Proline på Audi?

Innehållsförteckning

Vad innebär Proline på Audi?

Vad innebär Proline på Audi?

Proline är vårt välutrustade standardutförande som är speciellt framtaget för den svenska marknaden. Väljer du att uppgradera till Proline advanced eller S line får du utöver utrustningen i Proline en bil med ännu mer sportig karaktär och ett större utbud av tillvalsmöjligheter.

Vad är skillnaden mellan Proline och S line?

Proline advanced är vårt välutrustade standardutförande som är speciellt anpassat för den svenska marknaden. Väljer du att uppgradera till S line får du utöver utrustningen i Proline advanced dessutom en Audi med en mer sportig karaktär, både exteriört och interiört.

Vad skiljer S line?

Sportchassie finns och är ganska självklart vad det är. Prosport är blandannat lite tuffare stolar. S-line är utvändig och invändig styling. Fia med knuff är för små barn....

Vad är ambition paket Audi?

Har kommit fram till att Ambition inkluderar Sportpaket (30mm sänkning, hårdare dämpare, sportratt + nått lull-lull på inredningen, sportstolar).

Vad ingår i Prolinepaket Audi?

  • A4 Avant 2,0 TDI Proline Edition.
  • Proline Edition innehåller:
  • » LED-strålkastare » Farthållare. » 4-vägs svankstöd » Parkeringssensorer bak. » Förarinformationsdisplay med färgdisplay. ...
  • »Konsumentleasing 36 månader. » 1500 mil per år inkl. ...
  • 3.995kr/mån* 0kr i kontantinsats.
  • Audi.
  • Kampanj.
  • Audi Finansiering. Audi Försäkring.

Vad är Audi sportchassi?

S sportchassi är standard för maximerad körglädje och kan förstärkas ytterligare genom tillvalet S sportchassi med dämparreglering. Att det är en S-modell från Audi framgår som tidigare genom flera designdetaljer både invändigt och utvändigt som skiljer den från Audi A4.

Vad är Proline sport?

Materialet som vi använder för att renovera rör är en polyesterbaserad plast. Det speciella med den plast som Proline Group använder för att renovera rör med är att den är styrenfri och förstärkt med glasflingor som gör renoveringen stark och med hög beständighet mot mekanisk nötning. ...

Vad är skillnaden på M sport?

Det är två olika utrustningpaket. Det som skiljer dem är att M-sport har andan front, kjolar och bakspolier. Det är inte bara fronten som skiljer för att få den exteriöra M-sport looken. Sedan så har M-sportutrustade bilar svart innertak.

Relaterade inlägg: