Vad tjänar en Vvsare?

Innehållsförteckning

Vad tjänar en Vvsare?

Vad tjänar en Vvsare?

Snittlönen för en VVS-montör i Väst är 272,45 kronor i timmen med prestationslön, vilket motsvarar närmare 43 600 kronor i månaden.

Vad tjänar en Fullbetald rörmokare?

35 600 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad tjänar en Reliningstekniker?

Dela
MedellönMedianlönMedelålder
30.792 kr32.870 kr29,9 år

Hur mycket tjänar man om man jobbar som rörmokare?

För fullbetalda yrkesarbetare med fast lön höjs den utgående lönen med 3:85 kronor i timmen eller 670 kronor i månaden. Den lägsta lönen lyfts samtidigt till 166 kronor i timmen eller 28 884 kronor i månaden.

Hur mycket tjänar en rörmokare lärling?

Den lägsta lönen när du ligger i period sju är drygt 110 kronor i timmen. Det är inte alls så illa för någon som aldrig arbetat tidigare. När du nått upp till period 10 måste de minst betala dig 153 kronor i timmen, men då är du nästan klar och kan troligtvis allt som krävs för att bli en bra rörmokare.

Hur mycket tjänar en rörmokare om året?

mycket tjänar en Rörmokare i Sverige En Rörmokare i Sverige tjänar i snitt 35 600 kr i månadslön.

Vad tjänar en Rörinspektör?

En Rörinspektör i Sverige tjänar i snitt 35 600 kr i månadslön. Lönen för en Rörinspektör kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar. För att lära dig mer om hur lönespannet ser ut för en Rörinspektör så har vi sammanställt massor av lönestatistik för dig att grotta ner dig i.

Relaterade inlägg: