Hur mycket tjänar man på bar?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar man på bar?

Hur mycket tjänar man på bar?

Enligt Statistiska centralbyrån är timlönen för en bartender i snitt 142 kronor i Sverige. På en vanlig arbetsmånad blir lönen alltså runt 22 600 kronor. Denna statistik inkluderar även yrkesgrupperna hovmästare och servitör.

Vad är ingångslönen för en jurist?

Akavias färska löneundersökning, som genomfördes mellan oktober och januari, visar att medianingångslönen för jurister ligger på 30 000 kronor. Det är i nivå med fackförbundets övriga yrkesgrupper, till exempel ekonomer och personalvetare. Den rekommenderade ingångslönen 2021 för jurister är 32 400 kronor.

Vad tjänar en Chief Risk Officer?

I korthet så visar enkäten att medianlönen för en funktionsansvarig risk manager är mellan 71 000 och 80 000 kr med en övre kvartil på 000 kr. Lönebilden för funktionsansvariga som dessutom hanterar ett captive ligger något högre.

Hur blir man compliance officer?

Vi som jobbar som Compliance Officers har alla en akademisk examen, antingen som jurist eller som civilekonom. Vi har olika arbetslivserfarenhet inom Compliance-området och vår tid på arbetsmarknaden varierar, vi är allt från nyexaminerade till seniora inom gruppen.

Relaterade inlägg: