Hur mycket lön känner undersköterska?

Innehållsförteckning

Hur mycket lön känner undersköterska?

Hur mycket lön känner undersköterska?

Undersköterskor som jobbar inom kommunerna har en medianlön på 26 500 kronor. Av dessa har de 10% bäst betalda en lön på 29 000 kronor. En undersköterska som jobbar inom regionerna har en snittlön på 26 500 där de bäst betalda har en lön på 29 600 kronor.

Hur fungerar en kantpress?

En Kantpressare tillverkar delar som sedan används för att sättas ihop till färdiga produkter. Det kan till exempel vara plåtdetaljer till en bil. Arbetsuppgifterna skiljer sig beroende på vad man ska pressa och vilken maskin man jobbar vid. ... CNC-maskiner programmeras genom att mätvärdena förs in i datorn.

Hur mycket tjänar en undersköterska i hemtjänsten?

"Lönegapet" Undersköterskor inom kommunernas äldreomsorg har en medianlön på 26 495 kronor. De 10 procent högst betalda har en lön på 30 000 kronor eller mer. Utöver den grundlön som nämnts ovan har också många undersköterskor tillägg för obekväm arbetstid.

Hur mycket tjänar en undersköterska 2021?

28 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Relaterade inlägg: