Hur börjar man i MMA?

Innehållsförteckning

Hur börjar man i MMA?

Hur börjar man i MMA?

Hur gör jag när jag ska börja träna MMA? Det är bara att komma förbi klubblokalen och prata med en ansvarig coach. Du får två gratis provträningar, sedan betalar du in din träningsavgift till vårt PG 161 38 30-7, märk betalningen med ditt namn och den grupp du tränar i. För kvitto pratar du med Andreas eller Johan.

Vart kan man träna MMA?

Välkommen till Berserk MMA på Kungsholmen! Vi är Stockholms softaste hardcoreklubb och hos oss huserar både motionärer och nya talanger inom Mixed Martial Arts & Submission Wrestling.

Hur ska en MMA fighter träna?

Ignorera inte konditionsträningen, den behövs för uthållighet. En dag av veckan bör särskilt vara vigd för konditionsträning. Att träna kondition kan vara både cykel och löpning men även push ups eller benpress med lite vikt i tempo. Överhuvudtaget att köra maskiner i tempo istället för vikt är konditionsträning.

Hur gammal för MMA?

Vem kan träna MMA? Alla, yngre som äldre, kan träna - dock har vi en åldersgräns på 15 år. Man behöver inte vara någon atlet för att börja träna, träningen i sig gör dig helt enkelt mer atletisk och flexibel. Man siktar aldrig efter att påfresta kroppen mer än vad som för den är naturligt.

Vad äter en boxare?

vara en gainomax och 1.5 banan, vilket ger 20 g protein och 70 g kolhydrater. Inom 2 h efter träning bör man sedan äta en bra sammansatt måltid (lunch, middag). Har man tränat med mycket hög intensitet, är det inte fel att salta i maten för att återställa salt-vattenbalansen och för att behålla vätskan i kroppen.

Relaterade inlägg: