Vad sänds på Eurosport?

Innehållsförteckning

Vad sänds på Eurosport?

Vad sänds på Eurosport?

Förutom Bundesliga har kanalen Grand Slam-tennis, Champions League i handboll och Eurocup i basket, U20 VM och Spengler Cup i ishockey, australisk fotboll från AFL, världscupen i snowboard och freestyle, extremsportens Summer DEW Tour och Gladiator Games samt kompletterande sändningar till Eurosport i bland annat WTA- ...

Var visas Eurosport?

Eurosport Player finns tillgänglig på webb, mobil, SmartTV, Chromecast och AirPlay. Plattformen har alla Eurosport-steamingtjänster, och enbart dessa. Du kommer in på både Eurosport och Eurosport Player med samma konto och inloggningsinformation, och med en enda prenumeration.

Vilken kanal är Eurosport 2?

Eurosport 2
Tillgänglighet
Marksänd TV
BoxerKanal 43​
Satellit-TV
Canal DigitalKanal 72​

Finns Eurosport på Viasat?

Så tar du del av Eurosport 1, Eurosport 2 och Sportkanalen Från den 1 oktober kommer de nya kanalerna automatiskt finnas tillgänglig för samtliga fiberkunder med tv-paket Stor och Premium från Allente* och för dig som är tidigare tv-kund med parabol från Viasat.

Vilka kommenterar cykel på Eurosport?

Kommentator och redaktör Roberto Vacchi har i många år varit kommentator på Eurosports sändningar av främst cykeltävlingar. Han har då ofta Anders Adamson som bisittare. Vacchi arbetar även som speaker och konferencier vid cykel- och skidtävlingar.

Vad kostar Eurosport 1?

Eurosport Player kan ingå i ditt tv-abonnemang. Gör det inte det kostar det 99 kronor i månaden, eller 790 kronor för ett helt år. Du kan också streama Eurosport 1 och 2 tillsammans med Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 på dplay.se för 79 kronor i månaden, eller 790 för helår.

Vad kostar Eurosport 2?

Det pris som gäller för att kunna streama alla matcher och all sport hos Eurosport Player är 79 kr / månaden.

Vilken kanal sänder tennis?

Det kommer alltså vara Eurosport som sänder samtliga Grand Slam-turneringar och kanalen har ensamrätt på de fyra stora tennistävlingarna, som kommer att sändas i Sverige och 24 andra länder.

Vem kommenterar Wimbledon 2021?

Wimbledon 2021 TV Sverige Eurosport kommer att visa Wimbledon 2021 TV i Sverige. Förmodligen genom någon av sina Eurosport kanaler och Eurosport Player. Du kan läsa allt om odds Wimbledon 2021, till TV tider Wimbledon 2021 samt även prispengar Wimbledon 2021.

Relaterade inlägg: