Hur mycket väger en kondom?

Innehållsförteckning

Hur mycket väger en kondom?

Hur mycket väger en kondom?

Bra kondomer från RFSU. RFSU profil är orginalet. Ofärgad, profilerad latexkondom med slät yta, behållare och glidmedel. Bredd 53 mm....Glidmedel i tub 82 gram.
Typ av dokumentDokumentet UppladdatLänk till Dokument
ManualEj UppladdatManual till: Profil 10 Norden Kondomer

Vilken kondom ska jag använda?

Det är bredden som avgör hur kondomen sitter på, eftersom det har med omkretsen på penis att göra. Med "standardkondom" menas oftast 53 mm i bredd, som till exempel RFSU:s kondom Profil. ... För att ta reda på vilken kondomstorlek som passar kan du mäta omkretsen på penis när den är hård och där den är som grövst.

Hur stor är Grande kondom?

RFSU:s största modell kallas Grande och passar snoppar som är omkring 19 centimeter. Och för att en sådan kondom ska passa perfekt ska omkretsen vara lite mindre än själva längden.

Vad är profil kondom?

RFSU Profil kondom är en tunn kondom i naturgummi. Något insvängd och med behållare. Glidmedelsbehandlad men kan även användas tillsammans med glidmedel.

Vem kom på kondom?

Gummikondomen lanserades av Charles Goodyear och Thomas Hancock 1844. På 1930-talet började kondomen massproduceras i tunt latexgummi. P-pillret togs fram i USA 1960 och gav kvinnor en självständigare ställning i samhället. Det kom till Sverige 1964.

Vad har jag för Kondomstorlek?

Det är omkretsen som avgör kondomstorleken först och främst, inte längden. Mät penisroten i erigerat tillstånd med hjälp av ett måttband eller snöre. Eller så laddar du ned och klipper ut det smidiga pappersmåttbandet.

Relaterade inlägg: