Vad är max vänner på Snapchat?

Innehållsförteckning

Vad är max vänner på Snapchat?

Vad är max vänner på Snapchat?

Du kan ha upp till åtta bästa vänner och de uppdateras regelbundet.

Vilken åldersgräns är det på Snap?

Åldersgräns: Snapchat gjordes för personer som är 13 år och äldre. Om du har ett barn under 13 år som använder Snapchat, kontakta oss med ditt barns användarnamn och verifikation på er relation.

Vad är farligt med Snapchat?

Snapchats nya funktion är en mardröm för föräldrar och säkerhetsorganisationer varnar för att appen kan leda till förföljelser och ökad mobbning. Genom den populära appen Snapchats nya uppdatering kan du få reda på vart dina inlagda snap-vänner befinner sig, inte enbart när de lägger upp en en video, utan alltid.

Hur ser man vänner på Snapchat?

Det du behöver göra är att leta upp personen på din vänlista, och sedan trycka på hens namn, något Frida.se tidigare skrivit om. Då kommer du se personens namn och sedan hur många poäng användaren har, något som syns bredvid användarnamnet.

Är Snapchat bra för barn?

Om du har barn i tonåren vet du säkert vid det här laget att Snapchat är en app med meddelanden som försvinner – och att det mer eller mindre är det enda sättet din tonåring kommunicerar med sina vänner på. ...

Får era barn ha Snapchat?

Enligt Snapchats egna användarvillkor är minimiåldern för att ha ett konto 13 år. – Jag tycker att man som förälder måste lära sina barn vad som är okej och inte, säger Lena Bjelkström. – De är inte mogna för att ha konto där, menar Kina Wiklund Andersson.

Hur säker är Snapchat?

Men nu har en del av den påstådda säkerheten kring appen visat sig vara felaktig. I ett blogginlägg uppger Snapchat-teamet att de sedan i maj lämnat ut användares meddelanden till myndigheter på begäran. Samtliga är meddelanden som ej öppnats av mottagaren. Det är endast dessa som sparas, enligt teamet bakom appen.

Relaterade inlägg: