Hur ser man årsmodell på iPad?

Innehållsförteckning

Hur ser man årsmodell på iPad?

Hur ser man årsmodell på iPad?

Du hittar modellnumret på två sätt:

  1. Titta på baksidan av din iPad.
  2. Öppna Inställningar och tryck på Om. Leta efter modellnumret i det översta stycket. Om numret du ser har ett snedstreck ”/” är det artikelnumret (till exempel MY3K2LL/A). Tryck på artikelnumret för att visa modellnumret.

Kan man se hur gammal en iPad är?

Ipad (i kommersiella sammanhang iPad) är en surfplatta, eller en portabel pekdator, från det amerikanska hemelektronikföretaget Apple. Ipad presenterades första gången den 27 januari 2010 av Apples grundare och VD Steve Jobs på en presskonferens i San Francisco.

Hur många iPad modeller finns det?

De snygga surfplattorna från Apple finns i fyra olika generella modelltyper; iPad, iPad Mini, iPad Air och iPad Pro. Varje modelltyp finns i olika generationer och i olika storlekar.

Vad är skillnaden mellan Ipad Air och vanlig iPad?

Ipad Air känns på många vis modernare än Ipad 9.7, men inte så modern som Ipad Pro 11 om du inte bryr dig om prislappen. Den tydligaste skillnaden mellan Ipad Air och Ipad 9,7 är förstås skärmen, där man fått in 10,5 tums skärm på Ipad Air mot 9,7 tum på ungefär samma yta på Ipad 9,7.

Vilken iPad är störst?

Samtidigt som den fiffiga storleken är iPad Mini största plus, är den också dess största minus. Faktum är att det inte är alla som kan nöja sig med en 9,7-tums skärm.

Hur mäter man skärmstorlek på iPad?

Ta ett manuellt mått

  1. Rikta in punkten på skärmens centrum mot punkten där du vill börja mäta och tryck sedan på .
  2. Panorera iPad långsamt till slutpunkten och tryck sedan på så visas den uppmätta längden.
  3. Om du vill ta en bild av måtten trycker du på .
  4. Ta ett annat mått eller tryck på Rensa för att börja om.

Relaterade inlägg: