Hur många butiker i Farsta centrum?

Innehållsförteckning

Hur många butiker i Farsta centrum?

Hur många butiker i Farsta centrum?

Där allt du behöver finns. Här finns 150 butiker med allt från restauranger, gym, tandläkare, bibliotek och mycket mer.

Får man ha hund i Farsta centrum?

Marianne Warginger och Wolfie vid ett av Farsta gårds två hundbord. Hundarna är alltså inte tillåtna i hela restaurangen utan vid ett bord på nedervåningen och ett där uppe. – Det finns det där med allergi att ta hänsyn till och så vill man inte ha hundarna för nära maten.

Vem äger Farsta centrum?

Om Stadsrum Fastigheter Stadsrum Fastigheter är ett svenskt onoterat fastighetsbolag som ägs av Keva, Alecta och HEA Property Holding. Stadsrum Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. Främst i stadskärnor och stadsdelscentrum.

Hur gammalt är Farsta?

Farsta
Farsta
Bildad1926
Antal invånare14 495 (2017)
Landareal237 hektar
LandskapSödermanland

Vad betyder ordet Farsta?

Farsta kan syfta på: Farsta gård – en gård från 1384 i stadsdelen Farsta Strand i södra Stockholm. Farsta stadsdelsområde – ett stadsdelsområde i Stockholms kommun 1997– ... Farsta (postort) – en postort i Söderort inom Stockholms kommun samt del av Huddinge kommun och inrättades 1957.

Vad hände i Farsta igår?

Larm om skottlossning i Farsta - ska ha flytt på cykel Vid 21.30-tiden larmade flera personer polisen om att skott avlossats i Farsta i södra Stockholm. Vittnen har uppgett för polisen att två gärningspersoner ska ha avlossat skott och sedan flytt på cyklar.

Vilka centrum får man ha hund?

Kista Galleria är så hundvänligt att många affärer där inne också tillåter hundar i butikerna. Och de som inte tillåter hundar har ofta en skylt som informerar om att hundar inte får komma in. Det gör det lättare när man shoppar med sin fyrbenta kompis.

Får man ha hund i gallerian?

Gallerian tillåter hundar i centrum. De ska hållas kopplade och under uppsikt. Varje enskild butik och restaurang avgör sedan om de tillåter hunden att följa med in.

Hur många kvadratmeter är Farsta centrum?

Farsta centrum omfattar 115 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, varav 15 000 kvadratmeter avser parkering, och har i nuläget ett hyresvärde på 310 miljoner kronor. Köpesumman baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 3 979 miljoner kronor.

Relaterade inlägg: