Vad finns i Häggvik?

Innehållsförteckning

Vad finns i Häggvik?

Vad finns i Häggvik?

Häggvik i Sollentuna kommun i Stockholm genomgår en omvandling. Från dagligvaruhandel, industri, kontor och volymhandel till en ny spännande stadsmiljö med plats för bostäder, hotell, restauranger, kontor, skola, idrottshall, service och handel genom levande bottenvåningar.

Vilka butiker öppnar i Häggvik?

Handelsplatsen Häggvik kommer att i november välkomna butiker som Willys och Citygross när destinationen invigs i november 2020. Även Dollarstore, Jula och Jysk kommer att öppna nya uppgraderade butiker i Häggvik.

Vart flyttar Jula Häggvik?

Jula Häggvik låg tidigare på andra sidan Bagarbyvägen men flyttar nu in i nya lokaler med City Gross och Willys som närmsta grannar. Läget för det nya handelskvarteret bedöms som mycket strategiskt då E4 och Norrortsleden möts där.

När öppnar nya Häggvik?

Kommunfullmäktige i Sollentuna godkände 23 september 2021 genomförande- och finansieringsavtalet för bygge av en sydlig entré till Häggviks pendeltågsstation. Det betyder att planeringen kan fortsätta med sikte på att kunna öppna entrén under senare delen av 2025 och börja bygget under 2023.

När öppnar sats i Häggvik?

Öppettider
Måndag - tordag06:00 - 23:00
Fredag06:00 - 22:00
Lördag08:00 - 20:00
Söndag08:00 - 22:00

Relaterade inlägg: