Vad kostar det att lacka om köksluckor?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att lacka om köksluckor?

Vad kostar det att lacka om köksluckor?

Luckorna är just nu i klarlackat trä och du önskar ett halvblankt resultat i valfri NCS-kulör. Slutpriset för att lackera om dessa luckor blir då 9120:- och då tillkommer kostnader för ned- och uppmontering, frakt samt att andra delar såsom täcksidor tillkommer.

Vad kostar det att måla om ett kök?

Har du ett medelstort kök så räkna med att betala ca 10 000 kronor för att få alla köksluckor målade. Då tillkommer kostnader för ned och uppmontering. Målar du själv behöver du bara betala för färgen och tillhörande verktyg.

Vad kostar det att lackera en möbel?

Prislista
Typ av objektCa Pris i Kr.
Lucka standard slät (upp till 100 cm)350,,00
Lucka standard slät (över 100 cm)580,,00
Lådfront slät (beroende på storlek)120,,00
Lucka spårfräst eller spegel (upp till 100 cm)450,,00

Vad kostar det att lacka om en dörr?

Väldigt grovt uppskattat så handlar det om 500kr/dörr om du kör dem till och från måleriet, men det beror lite på hur de ser ut. Om dörrarna tidigare är målade med någon färg som måste bort först, eller om det är skador som skall spacklas först, så blir det dyrare.

Kan man måla om köksluckor?

Målning köksluckor – grundfärg Kanter och smala ytor målas med en lackpensel och släta ytor med en finhårig roller. Om insidan av köksluckorna ska målas, måla dessa först och låt torka. Måla sedan utsidan.

Kan man måla alla köksluckor?

Det går säkert att måla. Om du mattslipar ytan med fint slippapper bör det gå utmärkt att måla med vanlig lackfärg för inomhusbruk. Om du har en högre ambition så finns det även företag som kan sprutmåla dem åt dig. Då slipper du penseldrag i slutresultatet.

Vad kostar det att måla om ett bord?

Var inne hos en lackering och det skulle kosta mellan 1500-2000kr hos de.

Vad kostar det att måla en ytterdörr?

Grundfärg + slutfärg bruten till samma nyans som garageporten kostade ca 1000 spänn. Kompressor hade jag redan. Summa 7,500kr + rätt mycket jobb.

Relaterade inlägg: